How to #rezist stresului și poluării urbane

Fun Fact: Conform cercetătorilor zeusieni, 9 din 10 oameni doar se plâng de mediul în care trăiesc. Ia atitudine și începe un ritual de protecție împotriva poluării urbane!

În casa zeunesciană de pe Mehedinți mereu se întâmplă ceva interesant. Zeus, adorabilul suprem de pe planetă, avea o nouă misiune: să-și creeze un scut împotriva poluării. Cum cine este Zeus? Cel mai priceput bucătar, cel mai amuzant bărbat din Univers, cel mai talentat hairstylist, cel mai creativ designer vestimentar – într-un cuvânt, cel mai perfect coleg de apartament. Este o binecuvântare să-l ai prin preajmă, mai puțin în această seară.

Era necăjit din cauza faptului că tenul lui perfect se degradează tot mai mult din cauza mediului în care trăim.

– Îți dai seama, Alinela, la ce ne expunem pielea în fiecare zi? Îți dai seama?

– Ăăăă, da?! Evident?

– Frig, vânt, ploaie, ger, soare, poluare cât încape – ce se va alege de noi și de tenul nostru perfect? Vom ajunge cu fețele zbârcite și ursuze înainte de 30…

– Serios? Din cauza asta ai ochelari imenși de ski pe ochi? Să nu-ți apară riduri la ochișori? Acesta este și motivul pentru care te-ai înfășurat în folie de plastic? De plastic, dude? Tu, care vorbești de chestii bio și prietenoase cu mediul în care trăim?

– Ai tu o soluție mai bună anti poluare?

– Evident că am! Îți dau trei indicii ca să ghicești despre ce e vorba! Este prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului

– Prea greu!

– Ok, al doilea indiciu. Are următoarele ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic.

– Treci la al treilea indiciu, poate e cu noroc!

– Îți prezint câteva beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală

crema-detox

– Aslavital Mineralactiv. Ți-am zis că a treia e cu noroc! Nu de alta, dar ți-am urmărit Insta Story-urile și acolo vorbeai de gama aceasta. Ca să te citez „noua gamă Aslavital Mineral e disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară”. O cutesă, nu alta! 

– Și vrei doar să faci mișto de story-urile mele sau chiar vrei să discutăm despre soluția anti poluare? Există un adevărat ritual în acest sens, l-am descoperit și eu recent.

Zeus se așeză comod pe canapea.

– Spuneți, Alteță. Sunt numai ochi și urechi.

– Cred că nu mai este nici o noutate pentru tine faptul că trebuie să ai tenul curat. Știu că ești bărbat și nu folosești machiaj, dar fix aici stă secretul. Nu doar produsele de machiaj încarcă tenul. Așa că primul pas este curățarea tenului cu o apă micelară. Există o apă micelară cu argilă care îți curăță delicat tenul, însă ajută la detoxifierea lui și are o acțiune complexă antipoluare.

Apoi, în fiecare zi, aplică-ți o cremă de față. Un ten tânăr este un ten sănătos, iar un ten sănătos este un ten hidratat. Îți recomand crema hidratantă antipoluare SPF 10. Pe lângă faptul că îți hidratează tenul, are protecție UV și ajută la combaterea efectelor nefericite ale poluării urbane. Pasul al treilea…

– Cum, nu-i gata?

 

– După cum spuneam, pasul al treilea constă în aplicarea unei măști. O dată pe săptămână să aplici o mască detofixiantă pentru purificarea tenului. O să iubești masca neagră detoxifiantă cu cărbune din gama Aslavital Mineralactiv pentru este pell-off, iar ție îți plac măștile peel-off. La următorul pas este necesar să aplici o fiolă hidratantă detox. Sunt de vis!

fiole-detox-hidratante

– De fiole hidratante am mai auzit, dar de fiole hidratante detox deloc!

– Nu numai că auzi acum de ele, dar ți le și arăt pentru că le-am introdus deja în ritualul meu de protecție împotriva poluării. Le aplic zilnic, de regulă seara. Îmi place mai mult seara pentru că îmi ofer și câteva minute să-mi masez tenul și le las să acționeze mai mult timp. Imaginează-ți eficiența acestor fiole precum un Jeep pe un drum de munte cu probleme. Sau hamul de protecție pentru bungee jumping.

Ce să mai, aceste fiole sunt mai eficiente decât atât. Conțin acid hialuronic care are rolul de a îți proteja pielea și de a menține apa în piele. Are derivat dipeptidic Syn Up care crește rezistența pielii sensibile la deshidratare și argilă care absoarbe toxinele din piele. Ingredientul secret este Cobiodefender EMR care, împreună cu argila, reduc efectele poluării prin stres urban. De asemenea, conține cafeină care care ajută la eliminarea toxinelor și îmbunătățește drenarea.

– Deci ăsta-i secretul pentru care îți plac aceste fiole. Cafeina!

– Și nu numai! Și îți sugerez să-ți dai ochelarii aceia oribili de ski jos și să aplici acest elixir antirid și antipoluare. Îl poți folosi atât în jurul ochilor, cât și în jurul buzelor!

– Doresc! Dar tot vreau să-mi prezinți un tutorial „How to #rezist stresului și poluării urbane”.

Articol scris pentru proba 21 din SuperBlog!

 

 

 

3 Replies to “How to #rezist stresului și poluării urbane”

 1. Sery Andreea says: noiembrie 25, 2018 at 3:25 pm

  Multumim pentru recomandare 💕

  1. madmoiselle says: noiembrie 26, 2018 at 9:53 am

   cu mare drag!

 2. Proba 21. Natura știe calea spre frumusețe says: decembrie 4, 2018 at 7:17 pm

  […] HOW TO #REZIST STRESULUI ȘI POLUĂRII URBANE […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*