Hanorac colorat cumpărat la impulsivitate

Nu știu cum sunteți voi atunci când faceți cumpărături – a se înțelege haine – însă eu sunt destul de impulsivă. Aleg orice piesă vestimentară îmi place, fără să stau prea mult să mă gândesc dacă am sau nu cu ce să o asortez. Și, de multe ori, nu o dau în bară legat de acest aspect.

hanorac-tinuta-ootd

Acum ceva vreme mi-am comandat ceva de pe DressLily. E un site online chinezesc și nu a fost prima dată când mi-am comandat haine de aici. Ținând cont de raportul calitate – preț – design, eu zic că e unul dintre cele mai faine magazine online chinezești. Și cum stăteam eu așa și scrollam pe site-ul lor, mi-a atras atenția un hanorac colorat. Mi-a plăcut tare mult și am zis că trebuie să-l am. Are culori vesele și, ori de câte ori îl port, îmi dă o stare de bine. În plus, e foarte, foarte comod.

hanorac-scurt-dresslily

Partea mai puțin bună e că mi se pare greu de asortat. De cele mai multe ori aleg să-l port cu o pereche de blugi cu talie înaltă, însă îmi e greu să cred că aceasta e singura variantă pe care o pot avea. așa că, după câteva discuții cu Gianina (colega mea de apartament și consilierul meu vestimentar), am găsit o variantă nouă. Am ales să port acest hanorac cu o cămașă lungă și vaporoasă. Inițial aveam dubii în ceea ce privește această combinație, dar după ce m-am îmbrăcat, mi-a plăcut.

Ce îmi place la acest hanorac foarte multe este că nu se șifonează și nu este sensibil la spălat. Nu iese culoarea din el, nu pătează alte haine, deși nu folosesc șervețel special anti pete. Deși în mare parte este făcut din poliester, nu transpiri în el și nu irită pielea.

tinuta-dresslily

Deși la început regretam puțin achiziționarea acestui hanorac, acum îl iubesc. Și, deși a fost cumpărat la impulsivitate, încă mi se pare că am făcut o alegere bună. Consider că nu trebuie mereu să facem alegeri obișnuite, să fii tu safe. Părerea mea e că, dacă îți place o piesă vestimentară anume, e ok să o cumperi. E o chestiune de timp/creativitate cum decizi să o asortezi.

hanorac-dresslily-ootd

Așa că, întrebarea mea pentru voi e următoarea. Cum sunteți atunci când faceți cumpărături? Safe sau îndrăznețe?

Am pregătit pentru un voi și un clip video cu această combinație mai puțin obișnuită. Aștept părerile voastre.

4 Replies to “Hanorac colorat cumpărat la impulsivitate”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: mai 9, 2019 at 10:12 am

  Imi place foarte mult acest hanorac,iti sta foarte bine cu el,imi plac culorile,te prind si te caracterizeaza foarte bine!

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: mai 9, 2019 at 11:33 am

  ce fain este 😍 daca nu ziceai ca e hanorac am zis ca e o rochita cv mai lungit si ca asa e modelul…super faina.combinatia..eu su t pe safe pt ca nu am.un consilier vestimentar 😅

 3. Valeria Chertes says: mai 9, 2019 at 12:44 pm

  Mie îmi place foarte mult cum arată.

  1. madmoiselle says: mai 9, 2019 at 2:21 pm

   Mulțumesc! 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*