Haina il face pe om, chiar si pe medici

Fun Fact: Conform cercetatorilor zeusieni, haina il face pe om; chiar si pe medici.

Prima mea intalnire cu un medic a fost una speciala. Ca sa intelegeti cat de speciala a fost, m-am lasat asteptata 9 luni de zile pentru aceasta intalnire. As mai fi intarziat, dar deja mama incepuse sa devina si ea nerabdatoare, asa ca m-am conformat.

No bine, in momentul in care am decis sa imi fac aparitia, toata lumea era emotionata, mai putin eu. Aveam toata lumea la degetul mic, primeam toata atentia de care aveam nevoie, ba chiar mai mult decat atat. Primeam enervant de multa atentie.

Ma simteam perfect, pana cand am vazut primele halate medicale din viata mea. Am inceput sa plang instant. Nu imi placeau absolut deloc. Medicul avea un halat verde cu doua buzunare si o pereche de aceeasi culoare. Serios, dude? Tu asa ma primesti la prima mea  vizita medicala? Tu stii ca asta e cea mai importanta zi din viata mea?

Si am inceput sa plang cu asa jale, tare si strident, incat medicului i s-a facut mila de mine. Mi-a promis ciocolata si bomboane. Cand a vazut ca nu sunt impresionata de aceasta oferta, a zis ca imi ofera excursii si vacante exotice numai sa tac, dar nu voiam si pace.

Dupa minute intregi de plans, a zis ca imi ofera ce vreau, numai sa nu imi mai auda plansul acela enervant. Dupa cateva minute de gandire, am decis: vreau ca la intalnirea de 10 ani, sa ma impresioneze cu tinuta sa. Eu, care aveam doar cateva minute de experienta de viata, i-am recomandat un magazin online de costume medicale si echipamente de lucru.

A promis ca o sa caute cele mai frumoase bluze medicale cu imprimeuri, numai sa tac. Am incetat din plans, crezandu-l pe cuvant.

Anii au trecut, iar mult asteptata intalnire de 10 ani a sosit. Eram tare curioasa sa vad tinuta noua a medicului meu. Am ajuns la cabinet, am batut la usa (pentru ca da, sunt politicoasa si educata) si am pasit inauntru. Medicul era vizibil enotionat, imi cerea din priviri un feedback. A avut ceva de cautat, pentru voia sa aiba cel mai cel halat dintre halatele medicale existente.

Ce credeti? Mi-a placut?

Am vazut cel mai neobisnuit model de halate medicale: bluza avea imprimeu cu pisici. O culoare vie si frumoasa. E clar ca nu se pricepe la oameni, pentru ca mie nu imi plac pisicile. O leoaica nu suporta pisicile. Se uita, totusi, la mine intrebator si nerabdator.

Am facut ochii mari si, inainte de a apuca sa spun ceva, medicul mi-a spus:

– Te rog sa nu plangi! Mai am doua halate in dulap de rezerva, numai nu plange.

Am ramas chiar impresionata de efortul depus de medic. Trebuie sa recunosc ca s-a intrecut pe el insusi cu aceste bluze medicale cu imprimeuri.

L-am asigurat ca imi plac ce halate medicale si-a ales, insa eram curioasa sa le vad si pe restul. L-am intrebat daca pot vedea si celelalte halate si, spre surprinderea mea, a fost bucuros sa o faca.

Eu cand l-am provocat sa isi faca rost de halate medicale, nu am crezut ca o sa isi dea atat de mult interesul si sa aleaga asemenea bluze medicale cu imprimeuri.

Mai aveam o intrebare care nu imi dadea pace. De unde si-a cumparat medicul asemenea halate medicale?

eHalate.ro. De pe eHalate.ro si le-a luat, asta in cazul aveti nevoie de o recomandare de un magazin online cu costume medicale si echipamente de lucru.

Articol scris pentru proba 16 din SuperBlog 2018!

xoxo

 

2 Replies to “Haina il face pe om, chiar si pe medici”

  1. Sery Andreea says: noiembrie 12, 2018 at 4:01 pm

    Frumos articolul 💕

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*