Hai și tu la Content Creators

content-creators

În 2019 toată lumea e creator de conținut. Fie că-și spune influencer, blogger, vlogger, instagramer, youtuber, etc, este creator de conținut. Dar ce te faci când nu tot conținutul livrat este de calitate? Pe cine să mai urmărești? În cine să mai ai încredere?

Atât brandurile, cât și urmăritorii vor conținut de calitate. Și pe bună dreptate! De ce te-ar urmări cineva dacă nu vede la tine un conținut valoros? De asemenea, de ce ar plăti un brand niște bani pentru un conținut deloc ok?

Despre conținutul de calitate sau lipsa lui se va vorbi la Content Creators powered by Caroli. Este un eveniment aflat la prima ediție și este organizat de către Biz Agency. Dacă nu ați auzit de Biz Agency, atunci cu siguranță ați auzit de Revista Biz. Exact, omuleții aceia faini care au organizat în toamnă (și) la Cluj o conferință faină de tot!

Content Creators Conference este structurată pe trei sesiuni: Conținut, Canale, Creativitate; Arena Maeștrilor, Conținut pentru Instagram. Mai multe detalii despre program găsiți aici. Invitații pe care îi puteți asculta la această conferință sunt: Cosmin Nedelcu, Micutzu; Alexandru Pomană, 99%; José Borralho, Consumer Choice Europe; Alex Gâlmeanu, Fotograf, Radu Constantin, vlogger;
Toader Păun, Europa FM, Ruxandra Babici, Consultant Digital Marketing; Laura Nedelschi, Kubis Interactive, George Ioniță, First Content;  Khaled El-Solh și Anamaria Băjan, Caroli Foods Group.

content-creators

Indiferent dacă ești blogger, vlogger, om de marketing sau PR, ar fi bine să-ți eliberezi programul din 29 Ianuarie și să bifezi prezența la Content Creators Conference. Și nu mă refer să îți faci story-ul pe „insta” despre cât e de cool la conferință, să-ți umpli memoria telefonului cu selfiuri și să stai la cafele în timp ce speakerii vorbesc. Mă refer la networking, la aprofundarea cunoștințelor despre marketing și lumea online-ului și despre dorința de a învăța lucruri noi.

Dacă dorești să participi la eveniment, te poți înscrie aici. Hurry, mai e puțin timp! Dacă nu poți ajunge la eveniment, dar ți-ar plăcea să ajungi la alte evenimente din aria marketingului/ social media/ online, atunci ar fi indicat să arunci o privire și pe revista biz.

Pe curând!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*