Hai să sărbătorim împreună 10 ani de Webstock

webstock

Hai să sărbătorim împreună 10 ani de Webstock! Cum când? Pe 05 octombrie, la JW Marriot din București.

Pentru mine este deja o tradiție să particip la Webctock. Acesta va fi al treilea an consecutiv când particip la eveniment și sunt foarte fericită! Anul acesta va fi o ediție mai specială (nu că celelalte ediții nu au fost speciale, dar asta e la creme de la creme) pentru că Webstock împlinește 10 ani! Yayy! Va fi o petrecere pe cinste!

Webstock este locul de unde îmi iau doza de inspirație, curaj, informație, creativitate pentru ca eu să devin un blogger mai bun. Nu este doar un loc unde mănânc și beau gratis (helău, Emil), deși e adevărat că și asta se întâmplă. Dar Webstock-ul este mai mult decât un eveniment de socializare în jurul unui pahar de vin sau a unei farfurii cu delicatese culinare.

webstock

Un alt motiv pentru care îmi place Webstock este că acolo întâlnesc oameni frumoși și talentați. Oameni pe care îi cunosc deja și mă bucur să îi revăd sau oameni pe care îi cunosc acolo. Până și cele mai anxioase și introvertite persoane declară că se bucură la Webstock, așa că nu văd de ce nu ai participa și tu anul acesta!

Primii speakeri confirmați la Webstock sunt: Cabral, Mickey Hash, Vali Petcu, Cristina Bazava și Cristian China Birta. Lista speakerilor nu este completă, așadar vă recomand să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu noutățile.

Temele conferinței sunt în curs de confirmare, dar sunt convinsă că vor fi subiecte interesante, așa cum organizatorii ne-au obișnuit ani la rând.

webstock

Sunt tare nerăbdătoare să ajung la eveniment și să văd toate surprizele pe care organizatorii ni le-au pregătit. Ei promit o ediție memorabilă, iar eu îi cred pe cuvânt!

Acestea fiind spuse, eu cu cine mă văd la eveniment?

xoxo

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*