Hai să fim fuck friends și apoi vedem unde duce

fuck-friends

Acel moment când el îți zice „Hai să fim fuck friends și apoi vedem unde duce„. Un bullshit. Nu duce nicăieri. E doar o scuză pentru a avea parte de casual sex, fără să-și bată prea mult capul despre persoana ta. O modalitate de a-și satisface nevoile fizice, de a se descărca, fără să-și ia angajamente și fără să-l intereseze nevoile sau dorințele tale.

Chestia asta cu fuck friends e o abordare tot mai comună și mai întâlnită în ziua de azi. Hai să fim fuck friends și să vedem unde duce. Serios? Unde crezi că poate duce?

Nu zic că e rău să ai un fuck friend. Nu zic că e greșit. Dacă asta funcționează pentru tine, go for it. Dar nu te minți că genul acesta de relație poate fi ceva mai mult decât sex fără obligații. Și, mai mult, decât atât, nu minți partenerul de lângă tine că genul acesta de relație se poate transforma în ceva mai mult. Bineînțeles, sunt și excepții. Dar nu despre ele vorbim aici.

Hai să fim fuck friends și apoi vedem unde duce” e cel mai egoist și mai toxic lucru pe care l-ai putea spune. Mai toxic decât dacă ai bea Cif cu paharul. Pentru că nici nu vrei să ții persoana respectivă lângă tine, dar nici nu o lași să fie liberă. O hrănești cu iluzii și promisiuni pe care oricum nu ai de când să le onorezi ori de câte ori vă vedeți. Pentru că e mai ușor. E mai comod.

Hai să fim fuck friends și apoi vedem unde duce„. Hai mai bine să fim sinceri și să spunem lucrurilor pe nume. Hai să spunem adevărul, chiar dacă acest lucru va avea ca și consecință un refuz. Hai să ne comportăm ca niște adulți și să fim responsabili pentru acțiunile noastre. Hai să nu fim egoiști, să ne ascundem după deget și să spunem doar ce vrea celălalt să audă. E cel mai josnic lucru pe care l-ai putea face.

Nu vrei o relație de dragoste cu toate minusurile și plusurile care vin la pachet? No problem! Spune-i asta din prima. O fetiță va plânge, o femeie va înțelege.

3 Replies to “Hai să fim fuck friends și apoi vedem unde duce”

 1. Valeria Chertes says: februarie 8, 2020 at 1:02 am

  Ai mare dreptate în articol.

 2. Mr.Brain says: februarie 8, 2020 at 2:02 am

  Un prim pas și ușor de făcut, este să fii sincer, clar, unde să fiți amândoi de acord cu asta.

  Întrebarea ar fi, cine garantează pentru latura lor umană și pentru sentimentele care ar putea apărea?

  Poți învinovăți pe cineva, că după 3 – 4 astfel de întâlniri, va avea sentimente? Suntem oameni, nu roboți, deși poate unii vor putea duce la capăt acest agreement și să-l folosească ocazional, cu siguranță pentru alții, o să fie un joc emoțional, unde o să-ți accentueze mai mult frică de a spune adevărul.

  Că doar aveam înțelegere, nu? Latura umană ar trebui să se excludă by default, păi ce înseamnă asta, ori schimbăm fluide heartless, ori ba.

  Spor celor care reușesc asta fără bătăi de cap și multă bafta celor care se mai și îndrăgostesc, dobitocesc gest, cum își permit?

  Mă întorc la activitatea mea favorită, scărpinatul la urechea dreaptă, cu mâna stângă.

  Voie bună!

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: februarie 8, 2020 at 1:27 pm

  da da daaaa👌👍 genial articol, am avut asa cv in liceu… doar o data m. am fript, după nu am mai fost pacalita…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*