Gerovital Beauty. Less is more

gerovital-beauty

Gerovital Beauty este gama de cosmetice pe care Farmec a lansat-o anul trecut. Am testat multe dintre produsele din această gamă, pe unele chiar le-am recumpărat și le voi recumpăra.

Când am descoperit pentru prima dată gama Gerovital Beauty, am fost frapată de design-ul produselor, în special al rujurilor. Când am descoperit pentru prima dată gama Gerovital Beauty, am fost frapată de design-ul produselor, în special al rujurilor. Acestea au capace magnetice și o perioadă bună de timp am fost obsedată să mă joc cu ele. Îmi place faptul că întreaga gamă are design minimalist și elegant: fundal negru și text auriu. Simplu și elegant!

ruj-gerovital-beauty

Gama Gerovital Beauty conține produsele pentru a-ți putea realiza un machiaj complet, dar fără să arăți ca un bufon la final. Farmec mizează pe aspect natural, lejer și ingrediente calitative. Tocmai din acest motiv, toate produsele din această gamă conțin acid hialuronic și unele dintre ele au inclusiv SPF 10.

Prin intermediul campaniei BuzzStore, am avut ocazia să (re)testez câteva dintre produsele Gerovital. Produsul nou pentru mine a fost anticearcănul. E absolut genial! Se aplică ușor și se blenduiește la fel de ușor, iluminează foarte bine zona de sub ochi și are puteri magice, căci face să dispară cearcănele. În plus, este rezistent și nu se strânge pe ridurile fine din zona ochilor. Se potrivește foarte bine atât la un machiaj de zi, cât și unul de seară.

mascara-devilash-gerovital-beauty

Dacă tot ne aflăm la capitolul produse de machiaj din zona ochilor, mascara Devilash este un alt produs pe care îl iubesc. Sunt destul de pretențioasă când vine vorba să-mi aleg o mascara pentru că îmi doresc volum, dar fără să-mi încarc genele (sau să le lipească); visez la curbare și definire fără să folosesc un milion de produse; îmi doresc culoare de la primul strat aplicat; rezistență. Ultimul lucru pe care mi-l doresc e să ies din casă cu gene super faine și definite și să se pleoștească după 2 ore.

gerovital-beauty

Partea bună e că această mascara îmi oferă tot ce am eu nevoie: volum (încă de la primul strat aplicat), definire și alungire. Ca bonus, nu pică pe zona de sub ochi și se demachiază destul de ușor. Am mai avut și rimelul Supreme Lash din gama Gerovital Beauty și a fost la fel de bun. Ah, și era să uit! Această mascara este potrivită și pentru cei care au ochii sensibili pentru că nu irită deloc ochii.

gerovital-beauty

Rujul Gerovital Beauty este unul dintre cele mai cremoase rujuri ever. Ușoare și delicate, pigmentate și hidratante. Numai bune de purtat pe buze o zi întreagă!

Tips: când doresc ca rujul să reziste mai mult, îl fixez cu pudră. Este destul de rezistent la transfer, dar fixat cu pudră rezistă și mai mult.

Tot în cadrul acestei campanii am primit și câteva monstre de fond de ten. Am avut acest produs și în varianta full size și mi-a plăcut mult. Este un fond de ten buidable cu o acoperire medie. Chiar dacă optați să aplicați două straturi de fond de ten, nu veți obține acel aspect de mască. Este foarte lejer, natural și potrivit oricărui tip de ten.

fond-de-ten-gerovital-beauty

Ca și consistență este asemenea unui CC cream, dar rezultatele sunt ca ale unui fond de ten normal. Ceea ce mi-a plăcut la acest fond de ten este faptul că nu oxidează (cel puțin eu nu am pățit asta) și rezistă bine pe parcursul zilei. De regulă îl folosesc fără primer și este la fel de rezistent.

Conține vitamina E – pentru efectul antiozidant, pudră de silicon elastomeric pentru uniformizarea tenului, hialuronat de sodiu în formă lipozomală pentru hidratare și SPF 10. Raportul calitate preț este unul bun, iar cele trei nuanțe le găsiți pe farmec.ro sau în magazinele lor fizice din întreaga țară.

Acum am o întrebare pentru voi. Ați testat produse din gama Gerovital Beauty? Dacă răspunsul e nu, atunci e musai să o faceți!

7 Replies to “Gerovital Beauty. Less is more”

 1. Valeria Chertes says: iunie 6, 2019 at 4:23 pm

  Nu am testat nici un produs din aceasta gama.

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: iunie 6, 2019 at 9:10 pm

  Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! Anticearcanul si fondul de ten,am auzit ca sunt foarte bune!

  1. madmoiselle says: iunie 7, 2019 at 10:31 am

   Da, sunt minunate! 🙂

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: iunie 6, 2019 at 11:25 pm

  ehh, uite cum iar invat ceva nou👏👌 habdar nu aveam de secretul cu fixatul cu pudra al rujului👌💕😍multumiim… bine, banui ca tre sa fie transparenta si nu orice pudra😅

  1. madmoiselle says: iunie 7, 2019 at 10:31 am

   nu e necesar să ai o pudră specială, eu mai folosesc și pudră de talc. O găsești în orice farmacie și e până în 10 lei. pupici

 4. alina says: decembrie 30, 2019 at 7:20 pm

  ce nuanta e rujul ?

  1. madmoiselle says: ianuarie 3, 2020 at 3:28 pm

   E nuanța 20 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*