Geluri de duș cu cât mai puține prostioare în ele

geluri-de-dus-notino

Mă bucur să văd că tot mai multe persoane sunt în căutare de produse cosmetice și de skincare cât mai naturale și cu cât mai puține prostioare în ele. Citesc lista de ingrediente de pe ambalajul cremelor de față, a serumurilor, a șampoanelor, dar uită de o categorie importantă de produse de igienă corporală: gelurile de duș.

Așadar, azi mi-am propus să vă povestesc despre o gamă super faină de geluri de duș care conțin ingrediente ok și pe care vi le recomand din suflet.

Geluri de duș Nature Box cu uleiuri presate la rece

La ultima comandă de pe Notino, am adăugat în coș și două geluri de duș Nature Box pentru că mi-a plăcut foarte mult filozofia lor, aceea de a valorifica cât mai mult tot ce are natura de oferit. Nature Box Macadamia Oil și Nature Box Coconut Oil.

geluri-de-duș

Nature Box este un brand vegan, cu produse de îngrijire corporală pline de vitamine, antioxidanți, acizi grași și uleiuri presate la rece. Produsele lor nu conțin prostioare precum coloranți artificiali, silicon, sulfați sau parabeni. Un alt mare plus și sincere felicitări din partea mea este faptul că ambalajele lor conțin 25% plastic reciclat. Deci nu doar fructifică tot ce are natura mai bun, dar are și grijă de mediu.

De ce uleiuri presate la rece?

Ei bine, acestea sunt extrem de diferite față de uleiurile utilizate în mod normal în diverse produse. Presarea la rece este cel mai eficientă metodă de extracție pentru că permite conservarea în întregime a nutrienților esențiali regăsite în uleiuri. Uleiurile presate la rece din gelurile de duș Nature Box nu sunt rafinate sau prelucrate, astfel că acestea conțin toți nutrienții necesari pentru o piele sănătoasă și frumoasă: vitamina A, B, C, D și E, antioxidanți și acizi grași.

geluri-de-duș-nature-box

Din cele cinci variante de geluri de duș, eu mi-am ales două: cu nucă de cocos și macadamia. Ambele sunt geniale și au parfum delicat și plăcut. Uleiul de nucă de cocos calmează pielea și o hidratează, iar uleiul de macadamia are efect regenerator și oferă protecție naturală împotriva efectelor dăunătore ale soarelui. Chiar și așa, nu uitați să aplicați și un SPF!

Raportul calitate preț este unul excelent: aceste geluri de duș au 385 ml. iar prețul este 15 Ron pe Notino.

Voi ce geluri de duș alegeți? Sunteți atente la ingrediente?

Dacă aveți orice întrebări, lăsați-le în secțiunea de comentarii și voi răspunde cât de repede pot!

3 Replies to “Geluri de duș cu cât mai puține prostioare în ele”

 1. Valeria Chertes says: mai 29, 2020 at 12:26 pm

  Mulțumim pentru recomandare.

 2. Loredana Maria says: mai 29, 2020 at 12:37 pm

  Îmi plac foarte mult aceste geluri de duș la folosesc si eu ,da sunt foarte atentă la ingrediente

  1. Madmoiselle Sarcastique says: mai 29, 2020 at 12:38 pm

   Care e preferatul tău?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*