Food Bloggers Conference 2018 – Winter Edition

Pe 4 decembrie am bifat prezența la Food Bloggers Conference – Winter Edition. E al doilea an consecutiv când particip la acest eveniment dedicat bloggerilor culinari, organizat de Evensys. Poate că vă întrebați ce caută un lifestyle blogger la un eveniment cu specific culinar?

Nu, nu vreau să mă nișez. Nu sunt nici pasionată de gătit. Asta dacă nu cumva, toast cu avocado și ou înseamnă să gătești. Că acolo mă pricep, parol! Știu să fac cele mai instagramabile toast-uri, hehe! Dacă nu mă credeți, uitați-vă pe pagina mea de Instagram!

food-bloggers-conference

Motivul pentru care particip la Food Bloggers Conference este faptul că aflu informații, strategii și idei noi pe care le pot adapta și implementa pe blogul meu. Bine, asta pe lângă mâncare, căci organizatorii acestui eveniment au grijă să ne încânte papilele gustative de fiecare dată. Standul Lidl a fost de departe cel mai spectaculos și delicios. Am gustat până și o gogoașă (sau, mă rog, donut), deși nu-s prea mare fan. Și mi-au plăcut. Erau pufoase, fragede, cu un gust genial. Asta să nu mai vorbesc de platourile cu mâncare – combinații inedite și extres de savuroase. În afară de pauza de prânz, unde, din nou!, am avut parte doar de delicatese, am ciugulit chestii doar de la standul Lidl. Parcă avea un magnet invizibil care mă atrăgea de fiecare dată când ieșeam din sala de conferință.

food-bloggers-conference-2018

food-bloggers

Foarte interesant a fost și la standul Beko, unde au fost câteva activări de brand drăguțe. Aveai posibilitatea să îți alegi câteva ingrediente proaspete pentru a-ți face propriul smoothie. Dar nu oricum, ci pedalând. Puteți vedea în clipul de mai jos demonstația. Apoi, tot la standul Beko, îți era pusă la dispoziție și o experiență VR. Bineînțeles că m-am chinuit să-mi fac și un smoothie virtual, doar că era coenxiunea cam proastă la internet și se bloca.

Food Bloggers Conference este, pentru mine, o sursă inepuizabilă de inspirație. De la speakeri – care, apropos, au fost geniali. nu că alte ediții erau mai puțini geniali, însă am rezonat mai bine cu speakerii din această ediție, până la participanți, decorul sălii și cadourile primite. Aici găsesc răspunsuri la întrebările culinare pe care nu le adresez, descopăr idei și perspective noi și tot de aici îmi iau doza de curaj. Pentru că da, după ce am participat pentru prima oară anul trecut la Food Bloggers Conference, mi-am făcut curaj să postez pe Instagram poze cu mâncare. Și, spre surprinderea mea, a început să-mi placă să fac chestia asta. Și, spre surprinderea mea și mai mare, am avut un feedback bun. No, cum să nu iubești astfel de conferințe. Hmm? Cum?!

food-eggs

Food Bloggers Conference, pe de altă parte, este o oportunitate excelentă de a te (re)întâlni cu oamenii din online în offline. În altă ordine de idei, a devenit o tradiție să-mi fac poză la acest eveniment cu #haiterul Emil, care tocmai și-a deschis un blog culinar. Halestemil nu este un blog oarecare de mâncare, ci mâncare pe gustul lui Emil. Well, puteți trăi și fără. Ha ha! Glumesc, scrie chiar fain băiatul acesta.

food-bloggers

De la Food Bloggers Conference am plecat cu vreo două – trei kilograme în plus, dar, hei!, cine mai stă să le numere? După ce v-am spamat cu poze în ziua evenimentului pe Stories, acum vă spamez cu poze aici. În cazul în care vă era dor să salivați! 😀

food-bloggers-conference

food-bloggers-conference

food-bloggers-conference

food-bloggers-conference

food-bloggers-conference

food-bloggers-conference

food-bloggers-conference

Un singur regret am: anul acesta nu am mai împodobit bradul împreună,iar eu plecasem de acasă cu acest gând. Well, la final m-am bucurat că am bifat încă o ediție reușită de Food Bloggers Conference. Cu sau fără kilograme în plus!

P.S. Încerc să fac o rețetă simplă și bună cu ciocolata primită de la Nestle. Dacă îmi iese, o să împărtășesc cu voi. Dacă nu, tot o să împărtășesc cu voi. 🙂

P.S.S. Nu în ultimul rând, doresc să-i mulțumesc Amaliei care mi-a aranjat părul atât de drăguț, special pentru acest eveniment. Show her some love cause she is brilliant!

P.S.S.S. Pentru că m-ați întrebat insistent de unde mi-am luat rochia, ei bine, de aici.

See you soon!

2 Replies to “Food Bloggers Conference 2018 – Winter Edition”

  1. Sery Andreea says: decembrie 13, 2018 at 7:35 pm

    Ce de bunătăți 😍😍💝💝

    1. madmoiselle says: decembrie 14, 2018 at 9:55 am

      I know, right? Te pup!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*