Festivalul Lollapalooza Berlin 2019

Am auzit pentru prima dată de festivalul Lollapalooza la Alina Ceușan pe stories. Anul trecut a postat muuuulte insta stories de la acest festival de muzică și mi-a plăcut mult. Vibe super fain, muzică bună, atmosferă relaxantă și oameni nice. Prin urmare, am trecut festivalul Lollapalooza pe listă.

În 2019 mi-am propus să ajung la cât mai multe festivaluri și sper din tot sufletul să ajung și la Lollapalooza. Și asta din două motive: nu am fost la nici un festival internațional de muzică și, în al doilea rând, nu am fost niciodată în Berlin.

Lollapalooza este un festival care se desfășoară pe două zile, mai exact pe 07 și 08 septembrie, în Berlin. Mai exact, pe Stadionul Olympic și Parcul Olympic din Berlin. Cam cum e Untold la noi, să zicem, doar că Lollapalooza se desfășoară pe o suprafață mai mare.

Așa că, în prima zi de festival îi putem vedea pe Swedish House Mafia, Twenty One Pilots, Billie Eilish, Olli Schulz, Scooter, UFO361, Dendemann, Alan Walker, Parcels, Courtney Barnett, Sigrid, Tom Walker, Gramatik, Claptone, Roosevelt, Hugel, Gryffin, Querbeat, Pale Waves, Higher Brothers, Serpentwithfeet, Steiner & Madlaina, Ilira, Amilli, Alli Neumann, Laoise, Lxandra, Mia Morgan și Rimon.

Pentru mine, highlighter-ul serii este reprezentat de Twenty One Pilots și Claptone.

festival-lollapalooza-2019

Artiștii care vor urca pe scenele Lollapalooza în a doua zi de festival sunt Kings of Leon, Kraftklub, Martin Garrix, Khalid, Glack, Hozier, Don Diablo, Bausa, Rex Orange County, Dean Lewis, Loud Luxury, Eno, Granada, Siegfried & Joy, Allie X, The Coronas, Eli, Loopers, TV Noise, Bart B More, Lilla Vargen, Ilgen-Nur, Pip Blom, When Young, Korantemaa, Harleighblu și alții.

Highlighter-ul din ziua a doua a festivalului Lollapalooza este reprezentat, fără doar și poate, de Kings of Leon și MArtin Garrix. Mi-aș dori să îl văd și pe Hozier.

Biletele pentru festival se pot achiziționa de pe site-ul festivalului sau de aici. Prețul unui abonament general este 149 euro cu taxe incluse, iar un abonament LOLLA EXPERIENCE (VIP) este 249 euro, taxe incluse. De asemenea, poți face upgrade la abonament pentru 120 de euro extra. Acest lucru e posibil doar dacă ai achiziționat inițial un abonament pe cele două zile de festival. Un abonament de o zi este 84 de euro.

 

Ne vedem la Berlin?

2 Replies to “Festivalul Lollapalooza Berlin 2019”

  1. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 21, 2019 at 11:04 am

    In adolescenta mai mergeam la cate un festival dar de cativa ani nu mai merg nicaieri,ma bucur pentru tine ca poti merge,distractie placuta!

  2. Valeria Chertes says: martie 7, 2019 at 8:46 pm

    De mult nu am fost la un festival.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*