haine-sport

Nu știu dacă ați observat, însă e o diferență de la cer la pământ între felul în care poartă femeile hainele sport și felul în care le poartă bărbații. Zici că vorbim de două specii complet diferite!

Un bărbat poate purta cu ușurință același trening atât la un meci de fotbal, cât și la un date. Fără să se simtă ciudat și fără să aibă remușcări. Își mai iau în picioare o pereche de teniși și, eventual, o pereche de ochelari de soare și e gata să iasă pe ușă. Ah, stați, totuși nu înainte de a arunca o privire curioasă în oglindă pentru a vedea dacă iau mai crescut bicepșii cu un micro milimetru.

haine-sport

La o femeie, în schimb, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. O femeie nu poate să aibă în garderobă o singură piesă vestimentară sport. Nu, nu! Ea are nevoie de un vagon de haine sport pentru că niciodată nu se știe când va avea nevoie să poarte una dintre acele sute.

O femeie are nevoie de un trening pentru mersul la sală (de sport, nu la cea de mese), un trening pentru plimbatul cățelului în parc, un alt trening pentru zilele acelea meh din perioada delicată a lunii și tot așa, pot continua această listă până mâine dimineață!

La prima vedere, ai fi tentat să spui că bărbații au o relație mai specială cu hainele sport. Dar nu, nu e chiar deloc așa. Femeile dezvoltă o relație față de hainele lor sport, de nu-ți vine să crezi. Și acest articol nu este unul sexist, dar femeile se atașează mult mai repede și irevocabil față de hainele din garderoba lor. De câte ori ați auzit voi un bărbat suspinând că în acei pantaloni sport a cunoscut cea mai frumoasă fată de pe planetă, în ochii căreia s-a pierdut instant? De câte ori ați auzit voi plângându-se un bărbat că hanoracul îl face să pară gras? Sau de câte ori ați auzit un bărbat să vă întrebe „treningul negru sau albastru? Nu mă pot decide cu ce să mă îmbrac!”

haine-sport

În cazul în care v-am deschis apetitul pentru haine sport, vă las aici câteva sugestii. Trainer sport are haine sport pentru toate categoriile de vârstă, la prețuri accesibile. Iar în loc să mă întrebați ce înseamnă pentru mine un preț accesibil, mai bine intrați pe site-ul lor să vă lămuriți.

xoxo

3 Replies to “Femeile și hainele sport”

 1. Gabriela Rosu says: octombrie 25, 2018 at 6:27 am

  Interesant!
  Eu am nevoie de un trening pentru mersul la sală de sport. 😁

  1. madmoiselle says: octombrie 25, 2018 at 10:28 am

   Doar unul? Ha ha!

 2. Sery Andreea says: octombrie 25, 2018 at 7:43 pm

  Eu port mai mereu haine sport ❤

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*