Favoritul lunii: Fondul de ten Clinique

fond-ten-lichid-clinique

M-ați întrebat de multe ori ce părere am despre fondul de ten Clinique, așadar azi îi dedic un articol. Așa cum puteți vedea și-n titlu, este favoritul lunii.

De-a lungul timpului mi-a fost destul de greu să-mi aleg un fond de ten potrivit. Ba nu găseam nuanța potrivită, ba textura era dubioasă, ba nu rezista din cauza sebumului, ba oxida. Pot să stau până mâine dimineață să vă povestesc de câte ori am dat-o în bară cu fondurile de ten.

fond-ten-clinique-superbalanced

Asta până când mi-am dat seama ce nevoi are tenul meu și am început să cumpăr produse care mi se potrivesc, nu neapărat acelea care sunt în trend. De Clinique am auzit pentru prima dată la Irina aka Coffenthropy pe stories. Povestea despre loțiunea Take The Day Off de la Clinique și atunci am prins drag de acest brand.

De la acel story și până la a-mi cumpăra fondul de ten Clinique, a fost necesar un singur click. Mi-am ales Clinique Superbalanced – un fond de ten lichid care vine ambalat foarte drăguț. Evident, nu l-am cumpărat doar pentru are o sticlă drăguță și instagramabilă, ci pentru că mi s-a părut potrivit tenului meu.

fond-ten-clinique

După cum v-am povestit recent pe Instagram, am ten asfixic. Asta înseamnă ten uscat, dar care are o peliculă ceroasă la suprafață. Din acest motiv, poate fi confundat foarte ușor cu tenul mixt, dar, atenție, nu e același lucru. Tenul asfixic are nevoie de multă hidratare și mai puțin de produse astringente, de curățare. Dar, mă rog, asupra acestui subiect voi reveni cu un alt articol.

fond-ten-lichid-clinique

Chiar dacă fondul de ten Clinique Superbalanced are o acoperire medie, acesta are o formulă extraodinară, reușind să combine foarte bine tonurile pielii. Uniformizează atât de fain culoarea tenului și se așează atât de bine pe ten, încât uiți că ești machiată. Deși are un finish mat, acesta oferă hidratarea necesară pielii, astfel că nu simți nici un discomfort. Rezistă excelent, chiar și în zilele caniculare. De fapt, acesta este preferatul meu tocmai pentru faptul că îl pot purta și vara, fără probleme. Dacă îl mai fixezi și cu pudră, chiar îți poți lua adio de la stres.

fond-de-ten-clinique-superbalanced

Deși este recomandat să-l aplici cu pensula, eu folosesc beauty blender-ul. Îmi este mult mai ușor așa. Dar cred că acest lucru ține de preferințele fiecăreia dintre noi.

Fondul de ten Clinique mi-a câștigat încrederea, așa că îl voi recumpăra. Dacă vă face cu ochiul și vreți să-l încercați, îl găsiți pe Notino la un preț bun.

5 Replies to “Favoritul lunii: Fondul de ten Clinique”

 1. Valeria Chertes says: iulie 15, 2019 at 2:06 pm

  Un produs foarte bun.

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: iulie 15, 2019 at 2:08 pm

  Este un fond de ten minunat!L am folosit acum ceva timp si mi a placut foarte mult! Se vede foarte frumos pe ten!Pozele sunt foarte frumoase!

  1. madmoiselle says: iulie 15, 2019 at 2:24 pm

   Mulșumesc mult! Mă bucur că ți-a plăcut! :*

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: iulie 15, 2019 at 2:19 pm

  hmm, same priblem here cu fondurile de ten.. inca nu l. am gasit pe acela unicul sama satisfacă complet😅 dar il găsesc eu pan la urma

  1. madmoiselle says: iulie 15, 2019 at 2:23 pm

   da, e doar o chestiune de timp 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*