Fashion Week cu perechea de blugi favorită

Fun Fact: conform cercetătorilor zeusieni, lupul își mai schimbă năravul, dar o femeie ideile veci!

Faptul că o femeie are întotdeauna dreptate, presupun că știți deja! Faptul că o femeie își schimbă părerea precum se schimbă vremea la Cluj (3 anotimpuri în 24 de ore), presupun că știți și asta deja! Dar faptul că lupul își schimbă năravul, însă o femeie ideile veci, știați? Se poate organiza un referendum în care să se decidă ca femeile să poarte rochii în fiecare zi, că dacă o femeie își pune în gând să poarte jeans o săptămână întreagă, păi așa va face!

Imaginați-vă că Madmoiselle să trezește într-o dimineață, somnoroasă și fără nici un chef de a se deplasa spre birou. Putea inventa un milion de scuze numai ca să doarmă câteva minute mai mult. E luni, iar acest lucru îi amplifică starea de angoasă care începea să pună stăpânire pe tânăra domnișoară sarcastică.

Are încă ochii închiși, însă bâjbâie cu mâna dreaptă după telefon. Trebui să verifice aplicația de pe telefon care îi arăta prognoza meteo. O aștepta o săptămână lungă și obositoare. Cu ce să se mai îmbrace azi? Mintea îi dicta pantaloni office, inima și șoptea blugi. Ce să aleagă? Madmoiselle își luă halatul cozy și își luă singura pereche de blugi rămasă în dulap. Blugi de bărbați pe care ea îi purta lejer ca blugi damă.

Îi primise cadou de la colegul ei de apartament în momentul în care s-au mutat împreună. Se simte o cutesă veritabilă în acești blugi și nu ar renunța la ei pentru nimic în lume. Bine, poate doar pentru o porție de tiramisu bine făcută. Poate!

Așa că, fără să stea pe gânduri, se îmbracă cu blugii ei preferați. Ia o bluză random din bulap, geacă și adidași și e gata de o zi obișnuită la birou. Se uită în oglindă, îi place outfitul din acea zi și își ia repede telefonul să-și facă o poză. Adică un selfie. Țac-pac. Țac-pac. Zece poze. Îți schimbă bluza, ia o altă pereche de încălțăminte damă și începe setul de poze.

Își aduce aminte că și-a cumpărat un sutien alb și că ar merge super fain cu un sacou, astfel că operațiunea dezbrăcat – îmbrăcat începe. Își mai face 34 de poze, își prinde părul, se machiază și mai face altă duzină de poze.

Deja creativitatea pune stăpânire de fată și deja nu-i mai pasă de faptul că trebuie să ajungă la birou. Are un job mai important de făcut: să-și pregătească ținuta pentru ieșirea la cabană din weekend. Și, evident, că apelează la perechea ei favorită de blugi. Ia telefonul, de data asta nu să-și facă poze, ci să-și sune șeful că e răcită și că nu-i ca onora cu prezența. Închide telefonul și se reapucă de compus ținute pentru că, nu-i așa, câte ținute nu poți compune cu o pereche de blugi damă aka blugi bărbați?

Legenda spune că Madmoiselle nu s-a putut abține și a postat una dintre ținutele create pe contul ei de social media. S-a lăsat cu ceartă la birou, dar măcar a avut parte o zi productivă! Și-a compus 7 ținute diferite cu perechea sa favorită de blugi!

Tu ai putea face asta?

Articol scris pentru proba cu nr 12 din SuperBlog!

xoxo

P.S. Pozele sunt făcute special pentru această probă – a fost un mini shooting special cu prietenii mei adorabili de apartament! Le mulțumesc și-i iubesc! Scuzați calitatea proastă a pozelor, nu am avut timp de editat pozele c bătea gongul la 23:59!

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*