Experiențe unice la Electric Castle

electric-castle

Nu știu dacă sunteți la curent sau nu, dar 2019 anunță multe experiențe unice la Electric Castle. Mă tot întrebați de ce iubesc acest festival. Ei bine, pe lângă muzică and good vibes, organizatorii pregătesc multe activități absolut geniale pe tot parcursul festivalului. Cum să rămâi indiferent? Cum? Până și haterii mustăcesc când aud de surprizele pregătite.

La cea de a șaptea ediție Electric Castle vom avea parte de câteva noutăți. Efectele de laser și hologramele sunt semnate de Matthew Schreiber, iar proiecțiile imersive de video mapping de Oliver Ratsi. Și japonezul Shohei Fujimoto va face senzație cu perspective crate matematic, în timp ce Memo Akten, Nonotak, 404 Zero, Children of the Light și RNDR Studio vor fi responsabili de experiențele multimedia.

electric-castle-sports

Highlight-ul festivalului va fi, fără doar și poate, patinajul. Asta da experiență unică la Electric Castle! Acest lucru va fi prosibil datorită tehnologiei „like-ice”, un tip de gheață artificială care nu condiționează distracția de temperaturile exterioare. Nu vă pot descrie în cuvinte extuziasmul care m-a cuprins când am aflat de această surpriză și abia aștept această experiență. Este bine de știut faptul că participanții vor avea la dispoziție un tip special de patine pentru a fi compatibile cu acest tip de material. Patinoarul estival va fi amplasat în apropierea scenei Booha Mansion, locul perfect pentru poze instagramabile!

Timp de cinci zile, în fiecare seară, va fi un ecran gigantic unde cinefilii vor putea viziona filme de acțiune, animații sau fantastice. Cool, huh?

royal-wheel-electric

O altă experiență unică, în premieră la Electric Castle, este Sensorial Playground care face muzica accesibilă tuturor, prin experiențe interactive mediate de tehnologie.

Reverse bunjee revine la Electric Castle și chiar este o experiență unică. După ce am acceptat anul trecut această provocare, nu știu dacă mai am curaj și în acest an să repet experiența. Dar, dacă printre voi sunt curajoși, vă recomand această experiență! Să nu uităm nici de Royal Wheel pentru că, nu-i așa, Electric Castle nu ar mai fi la fel fără celebra roată.

electric-castle-talks

Nici EC Talk nu este de ratat. La această sesiune de dezbatere vor fi invitați din mai multe domenii de activitate. Vor fi prezenți jurnaliștii Dragoș Pătraru, Paulo Herlo și Attila Biro, actorii Dragoș Bucur și Andi Vasluianu și influencerii Andreea Raicu, Ana Morodan și Adrian Teleșpan.

Vă recomand să vă instalați aplicația EC, disponibilă atât în Google Play, cât și în Apple Store, dar și să urmăriți harta Electric Castle (vezi aici) pentru a nu rata nici una dintre experiențele unice din cadrul acestui festival!

Ne vedem la Bonțida super soon!

6 Replies to “Experiențe unice la Electric Castle”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: iulie 9, 2019 at 3:49 pm

  Ma bucur pentru tine frumoasă fata ca ai ocazia sa mergi acolo!este un eveniment frumos plin de distractie,muzică buna si poti cunoaste oameni minunați!

  1. madmoiselle says: iulie 9, 2019 at 4:31 pm

   Mulțumesc mult! Pupici

  2. Valeria Chertes says: iulie 9, 2019 at 4:32 pm

   Nu am fost niciodată dar mă bucur pentru tine că mergi.

   1. madmoiselle says: iulie 9, 2019 at 4:33 pm

    Mulțumesc! :*

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: iulie 9, 2019 at 11:53 pm

  wow wow wow..m.am blocat la patibuar vara in aer liber😍😍😍ge-ni-al… daca baga si aici manele o sa intre in istorie😅

  1. madmoiselle says: iulie 14, 2019 at 1:56 pm

   Nu cred că va fi manele la Electric Castle :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*