Electric Castle se amână pentru 14-18 iulie 2021

Electric-Castle-2021

E oficial! Festivalul Electric Castle se amână pentru 14-18 iulie 2021. E trist și greu de acceptat, însă ceea ce am anticipat cu toții încă de la începutul acestui an a devenit realitate. Nu vom avea festivaluri de muzică sau evenimente cu peste 1000 de participanți în 2020!

Deși organizatorii Electric Castle au muncit intens în ultimele 11 luni pentru a găsi soluții pentru a pregăti ediția a opta a festivalului, nu există în acest moment nici un scenariu în care aceștia să ne asigure o experiență unică așa cum ne-au obișnuit în ultimele șapte ediții. Sănătatea și siguranța publicului este prioritară pentru ei, așadar festivalul se va amâna pentru anul viitor când, sperăm noi, ne putem bucura din nou de o experiență reală, live și fără pericole.

Chiar dacă s-ar implementa măsuri de distanțare socială și alte metode de protecție, multe persoane nu s-ar putea bucura de festivalul de la Bonțida din cauza restricțiilor de călătorie și nu numai. Decât să avem parte de o ediție compromisă și să fim dezamăgiți la final, mai degrabă ne strângem forțele și așteptăm cuminți următoarea ediție.

EC-new-dates

Știu că este o veste tristă, o veste pe care nu ne-am fi dorit să o auzim, însă nici echipei de organizare nu îi este ușor. Cu toate acestea, ei nu se opresc din reorganizarea festivalului ce trebuia să aibă loc vara aceasta pe domeniul Banffy. Primul pas care trebuie făcut în acest sens este reconfirmarea artiștilor pe care ar fi trebuit să îi vedem peste doar câteva săptămâni.

Un aspect important este faptul că toate biletele achiziționate rămân valabile pentru anul următor, însă mai multe detalii vor fi anunțate de către organizatori în zilele următoare.

Cred cu tărie că Electric Castle 2021 va fi și mai spectaculos decât tot ce a fost până acum și ne vom bucura mult de mai de experiență.

See you at the castle…next year!

2 Replies to “Electric Castle se amână pentru 14-18 iulie 2021”

  1. Valeria Chertes says: iunie 10, 2020 at 7:26 pm

    Sigur va fi mai spectaculos.

  2. Adriana says: iunie 17, 2020 at 2:22 pm

    Multumesc pentru informatie!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*