Ediție specială Electric Castle în august 2021

editie-speciala-electric-castle

Ediția a opta a festivalului Electric Castle este programată pentru vara anului 2022, între 13-17 iulie, veste care ne-a întristat pe toți de altfel! Vestea bună este că în august 2021 vom avea parte de o ediție specială Electric Castle care deja se anunță a fi una memorabilă!

Vă spuneam într-un articol recent faptul că organizatorii festivalului au gândit o formă diferită de festival pentru această vară și iată că în august ne vom putea bucura de 10 zile absolut fantastice de relaxare și voie bună.

„Un altfel de festival” este ediția specială Electric Castle care va avea loc între 6-15 august 2021, atât la Bonțida, cât și în Cluj Napoca. Vor fi 10 zile peste 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida. Deja sună genial de bine, nu-i așa?

Fiind o ediție specială Electric Castle, un eveniment independent de renumitul festival de pe domeniul Banffy, se vor pune în vânzare bilete noi. Din 10 iunie vă puteți achiziționa bilete de pe site-ul electriccastle.ro la prețuri prietenoase, cel puțin în prima fază de vânzare a acestora. Astfel că, prețul unui bilet pentru perioada 6-8 August în Bonțida, cât și pentru 9-15 August în locațiile din Cluj Napoca este de 300 Lei. De asemenea, vă puteți schimba biletul privind locația dorită după ce se va anunța line up-ul.

Vor fi multe concerte cu artiști români și străini, performance, show-uri New Media sau AV, însă mai multe detalii vor fi anunțate curând de către organizatori. Deși această ediție specială Electric Castle este una adaptată, organizatorii și-au propus să redea atmosfera obișnuită a festivalului și să respecte toate normele de siguranță impuse.

Din păcate sau din fericire, acum depinde punctul vostru de vedere, vaccinul este unica metodă de acces în festival. Această regulă nu este un moft de-al organizatorilor, ci reprezintă una dintre regulile impuse de către autorități.

Și acum, ia spuneți-mi, cu cine mă (re)văd la festival?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*