E un OZN? Nuu! E Bvlgari Aqva Divina, al meu produs favorit

parfum-bvlgari-aqva-divina-notino

Fiecare dintre noi are un produs favorit. Acel produs la care nu ai renunța nici în ruptul capului și nu-ți poți imagina viața fără el. Poate să vină potopul, Uraganul Katrina, poate să vină chiar și Apocalipsa, căci tu o ții una și bună. Mai am un strop de parfum, am nevoie ACUM de unul nou-nouț.

Și, fiind vorba de un produs favorit și, mai mult decât atât, produsul TĂU favorit, știi exact unde-l găsești. Nu bâjbâi prin cotloanele întunecate ale Google-ului, poate-poate ai noroc și-l vezi. Nici nu dai cu banul, fiind indecisă de magazinul căruia urmează să-i treci pragul, fie el și virtual. Știi exact de unde îl achiziționezi și o faci fără să mai stai pe gânduri.

parfum-notino-produs-favorit

Nu știu ce produs favorit aveți voi, dar al meu este acest mic OZN. Un parfum mișto, cu un miros inconfundabil, de care nu m-aș despărți nici moartă. Sunt leșinată după aceste licori fermecătoare cu arome delicioase, ținute captive în sticluțe superbe.

Parfumul meu favorit? Olympéa de la Paco Rabanne. Îi jurasem iubire veșnică și maximă loialitate. A fost dragoste la prima vedere și l-am iubit din tot suflețelul meu. E, fără doar și poate, the one and only. Ei bine, credeam asta…până acum 2 săptămâni.

parfum-produs-favorit-bvlgari

Atunci îl văzusem pe EL pe Notino. O adevărată ispită căreia nu ai cum să-i reziști. OZN-ul care mi-a furat inima se numește Bvlgari Aqva Divina. Un parfum îndrăzneț, cu personalitate și note fascinante. Este elegant, flawless și te surprinde cu o inimă mare de magnolie. Se deschide cu un val de bergamotă și ghimbir și lasă în urma lui tonuri lemnoase și cihlimbar. Este absolut minunat. Fantastic. Obraznic de senzual și sexy! Îl iu-besc!

Dacă ești în căutarea unui parfum deosebit și feminin – here it is! Bvlgari, babe!

produs-favorit-bvlgari

P.S. Dacă ai un alt produs favorit, atunci află că Notino are o ofertă în această perioadă. Cumpără-ți în perioada 29.07 – 04.08.2019 un produs favorit de minim 220 RON și primești o reducere de 25 RON la următoarea comandă! Voucherul de cumpărături va fi ambalat în comandă împreună cu produsele.

8 Replies to “E un OZN? Nuu! E Bvlgari Aqva Divina, al meu produs favorit”

 1. Trandafir Mihaela Anabela says: iulie 29, 2019 at 1:23 pm

  woww, da chiar ca arata OZN sticluta😱😍💕super jmecher, mereu ma atrag sticlutele de parfumuri

  1. madmoiselle says: iulie 29, 2019 at 2:12 pm

   Da, și eu am o pasiune pentru ele! 🙂

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: iulie 29, 2019 at 2:08 pm

  Arata foarte bine acest parfum si miroase foarte bine💝😘

  1. madmoiselle says: iulie 29, 2019 at 2:12 pm

   yeah <3 me love it!

 3. Anda Stanciu says: iulie 30, 2019 at 10:06 am

  un parfum minunat

  1. madmoiselle says: iulie 30, 2019 at 2:55 pm

   yeas 😀

 4. Valeria Chertes says: iulie 30, 2019 at 2:09 pm

  Arata superb acest parfum.

  1. madmoiselle says: iulie 30, 2019 at 2:55 pm

   și miroase la fel de superb 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*