Dimineața perfectă începe cu o cafea

cafea-dimineți-perfecte

Pentru mine, dimineața perfectă începe cu o cafea.

Știți diminețile acelea în care te trezești nesimțit de devreme, afară e întuneric și frig, iar tu te simți de parcă ai fi singurul supraviețuitor al Apocalipsei? Apoi te duci direct în bucătărie, cu ochii mijiți, bâjbâind după espressor și câteva boabe proaspete de cafea? Ei bine, cele mai intense și aromate cafele în astfel de dimineți am savurat, în timp ce așteptam să răsară soarele și pregătind o postare nouă pe feed-ul meu de Instagram.

Mai sunt și diminețile care te prind încă petrecând, iar în drum spre casă îți iei un latte to go. Sau te oprești la un after party la una dintre terasele din centru, deschisă înaintea tuturor celorlalte. Îți comanzi o ceașcă de cafea fierbinte, cu lapte și zahăr, și o savurezi în liniște. Simți cum această licoare magică îți mângâie sufletul și te pregătește pentru o nouă zi agitată.

Sau diminețile pe-repede-înainte, în care nu ai timp de nimic, te panichezi că iar vei prinde trafic și vei întârzia la birou, hainele nu sunt călcate, iar părul are o criză de personalitate. Chiar și atunci, nu faci nimic înainte de a-ți pregăti cafeaua, cu o simplă apăsare de buton. No coffee, no workee. Right?

espressor-automat-philips

Sau acele dimineți într-un oraș străin în care faci o pauză de cafea la prima terasă pe care o vezi pentru a-ți reîncărca bateriile înainte de a o lua la pas pe străduțele necunoscute.

Eu mă regăsesc în toate aceste situații. Nu contează unde sunt, cu cine sunt și ce urmează să fac, vreau doar să mă bucur de o cafea bună înainte de orice. Mai sunt și momentele în care ies cu cana de cafea în oraș pentru simplu motiv că nu am terminat-o și nu are sens s-o irosesc.

De asemenea, sunt un coffee lover atipic. Nu mă pot încadra într-o anumită tipologie. Azi pot să mă bucur de un flat white fără zahăr, mâine să îmi comand un espresso intens și amar, după care să mă răsfăț cu un cappucino. Asta nu mă face o persoană care habar nu are ce personalitate are atunci când vine vorba de cafea, ci secretul stă într-un espressor care știe să-și facă treaba.

logo-magnet

Cum e și noul espressor automat Philips. Știți cum e aparatul acesta? Atât de ușor de folosit încât oricine își poate face o cafea fancy la el, chiar și o persoană neîndemânatică precum sunt eu. E suficient să-l bagi în priză, să apeși butonul ON/OFF și trebuie doar să citești instrucțiunile de pe display.

cafea-espressor-automat-philips

Meniul e sub formă de touch screen. În partea stângă se găsesc sortimentele de băutură pe bază de cafea, iar în partea dreaptă se ajustează concentrația și aroma băuturii. Espressorul automat Philips deține o tehnologie smart care memorează selecțiile făcute, astfel că tu te poți bucura de băutura preferată cu o singură apăsare de buton.

O singură apăsare de buton, o varietate de cafele

Espressorul automat Philips are foarte multe aspecte care ar trebui menționate. E un espressor simplu, dar inteligent care funcționează atât cu cafea boabe, cât și cu cafea măcinată. În adâncul suflețul lui are o râșniță ceramică tare faină care deține 12 trepte de măcinare, de la fin la grunjos. Reglarea nivelului de măcinare ajută la obținerea unui cafele mai mult sau mai puțin cremoasă, în funcție de preferințe.

rasnita-ceramica-philips

De asemenea, cu sistemul de lapte LatteGo vei obține o spumă de lapte cremoasă tare pe care ar fi invidioși până și cei mai buni barista. Așadar, ce să fie pentru azi? Espresso simplu, cappucino sau un flat white?

Până una alta, îmi mai clătesc ochii cu noile jucării Philips pe magazinul online magNET.ro.

Vouă cum vă place să beți cafeaua dimineața?

Articol scris pentru proba 4 din SuperBlog 2019!

6 Replies to “Dimineața perfectă începe cu o cafea”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: octombrie 13, 2019 at 8:54 pm

  Un articol foarte frumos! Si eu imi doresc o asa jucărie pentru cafeaua de dimineata!Pana atunci imi beau cafeaua cu lapte la ibric!

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: octombrie 13, 2019 at 9:10 pm

  un aparat din acesta mi. as dorii si eu cadou😍e vis, de 4ani mi sa tot nazarit ideea de a avea un asa aparat, si tot caut oferte dupa buzunar 😅 si eu sunt fana de toate, depinde uneori vreau cu lapte, alteori ness, alte ori 3in 1. super articolul 👌👍

  1. madmoiselle says: octombrie 17, 2019 at 10:27 am

   Mulțumesc! 3în1 e foarte toxic, îți recomand să-l ocolești!Poate o să vină Moș Crăciun la tine curând, cine știe?

 3. Valeria Chertes says: octombrie 13, 2019 at 9:23 pm

  Un articol foarte frumos,îți doresc succes!

 4. Maria Maria says: octombrie 13, 2019 at 9:27 pm

  Si ptr mine la fel dimineața perfectă începe cu o cafea la ibric espresor nu avem felicitări pt articol foarte,foarte frumos 😍👍😘

  1. madmoiselle says: octombrie 17, 2019 at 10:26 am

   Mulțumesc! Cafeaua înainte de toate! 😀

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*