Despre Mine

Omul Din Spatele Blog-ului

Despre Mine

Tind să cred că sunt o persoană creativă, dar care nu ratează nici o ocazie să fie sarcastică.

Mi-am făcut primul blog  acum 5 ani, dar l-am șters după 3 ani de existență. La acel moment mă confruntam cu o mică-mare problemă: blocajul scriitorului. După un an în care nu am mai scris nimic, îmi lipsea atât de mult blogul, încât în februarie 2015 mi-am deschis altul. Promit să nu-mi mai șterg blogul! Și da, regret că am pierdut atâtea articole ( unele dintre ele îmi erau atât de dragi, încât le-aș fi pus în ramă).  Update: recent am cunoscut un om cu suflet frumos care mi-a făcut cel  mai frumos cadou: mi-a recuperat articolele pierdute! Thanks, Vlad!

Sunt lifestyle blogger. Scriu despre orice vreau, simt, experimentez, cred, văd, aud. Uneori scriu texte lacrimogene, cheesy, cu dulcegării și vorbe mieroase, alteori scriu cu nuanțe acute de sarcasm și ironie. Așa a luat naștere Madmoiselle Sarcastique!

Mă implic și pun suflet în tot ceea ce fac și dau tot ce e mai bun din mine. Și de multe ori mă simt copleșită și îmi promit să mă detașez de tot și de toți..dar ajung să mă implic iar.

Sunt o visătoare și încă mai cred că oamenii se pot schimba în bine. Cred că oamenii pot renunța la răutate, la ură și egoism; cred că poți învăța din greșeli și pot ierta! Cel mai important, cred că oamenii pot ierta!

Câteva dintre premiile câștigate.

Anul 2016

Locul 39 – SuperBlog

Anul 2017

Locul 3 – Campanie Dwyn Blog Awards

Locul 6 – Clasament BlogMărțișor Ediția

Locul 2 – Campanie StarShinerS Blog Awards

Locul 32 – Spring SupeBlog

Anul 2018

Locul 2 – Proba Certificat Energetic Spring SuperBlog

Locul 7 – Proba E-trad.ro

Locul 3 – Proba Farmec

Locul 16 – Spring SuperBlog

Locul 2 – Campanie Answear.ro

Mademoiselle Sarcastique