Demonul Espresso vs. Îngerul B12 Vital

b12-vital

Sunt un coffee lover înrăit. Pentru mine o zi fără cafea este…hmmm, habar nu am cum este pentru că eu consum cafea zilnic. Chiar și de mai multe ori pe zi.

Deși am un stil de viață destul de sănătos, am momente în care mă simt obosită de aș dormi zile întregi. Consum fructe și legume, ba chiar și doza zilnică de lichide a crescut, însă oboseala tot acolo a rămas. Și nu doar oboseala, ci și stresul și stările de nervozitate sau agitație. Iar așa, ca un bonus, mă concentrez mult mai greu și uneori trebuie să citesc o propoziție de mai multe ori pentru a înțelege ceva.

Cafeaua nu face bine organismului. E fix ca un demon care mă bântuie în fiecare dimineață și mă îndeamnă să mai beau o cafea. „Simți mirosul acesta de cafea proaspăt făcută? Hai, mai puneți o cană că doar e nu se întâmplă. În plus, ai mult de lucru și vei avea energie mai mult timp!”  

Iar eu îl ascult cuminte și umilă și îmi mai fac o cafea. Și ce credeți? Am mai multă energie? Mă concentrez mai bine asupra task-urilor? Mă simt mai fresh și mai bine dispusă? Ei da! Sunt la fel de adormită, apatică și stoarsă de energie precum eram și înainte de a consuma prima cană de cafea. În plus, sunt deshidratată și nici o cremă nu îmi poate hidrata suficient pielea. Singura diferență e că nu mă doare capul, căci cafeina e un drog, iar lipsa ei îmi provoacă migrene grave.

b12-vital

Am noroc de B12 Vital care este, practic, îngerul meu păzitor. Deși îmi fac de cap și consum zilnic multă cafea, B12 Vital este acolo pentru a-mi asigura o stare generală de bine. Îmi alungă senzația de oboseală inexplicabilă, mă ajută să dorm mai bine și mai ușor, am mai multă energie și pot să-mi iau adio de la stările de anxietate și apatie. Și acum să mai spuneți voi că B12 nu este îngerul păzitor al organismului nostru!

Nu sunt mare specialistă, dar după un scurt search pe Sfântul Internet am realizat că organismul nostru asimilează destul de greu vitamina B12. Tot mai multe persoane suferă de deficit de vitamina B12, iar ignorarea acesteia poate avea efecte negative pe termen lung asupra organismului nostru. Bănuiesc că nici tu nu dorești să te alegi cu depresii, oboseală cronică sau alte afecțiuni ale sistemului nervos.

O capsulă de B12 Vital pe zi (de preferat înainte de micul dejun) este suficient pentru a preveni aceste afecțiuni și de a te bucura de viață. E mai simplu să previi decât să tratezi, zic eu! B12 ANKERMANN Vital este un supliment alimentar fabricat în Germania și introdus pe piața din România de către Worwag Pharma – un lanț de farmacii de încredere, cu o reputație excelentă!

Mă simt norocoasă de faptul că mă pot bucura de cafea zilnic, însă fără să mă mai simt obosită, iritată și stresată!

Tu te-ai întrebat vreodată dacă ai suficientă vitamina B12?

xoxo

One Reply to “Demonul Espresso vs. Îngerul B12 Vital”

  1. Valeria Chertes says: iunie 26, 2018 at 4:33 pm

    Eu am luat de mai multe ori vitamina B12 deoarece si eu ma simteam tot timpul obosita si stresata.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*