Defilați cu inimioare de pluș și anul acesta?

notino-parfum

Dragi domni, defilați cu inimioare de pluș și anul acesta? Sper că nu! O asemenea alegere înseamnă o lipsă de imaginație acută și oricât de mult v-ar mulțumi iubita pentru inimioara primită, vă spun eu că e dezamăgită.

Pentru că eu sunt single și nu trebuie să îmi bat capul cu idei de cadouri pentru el, am zis să vin în ajutorul vostru cu două recomandări parfumate de pe Notino. Căci parfumurile, dragi domni, sunt precum cozonacii de Crăciun: mereu apreciați și, oricât de mult ai mâncat, mai intră o felie. Exact ca și parfumurile. Nu contează cât de multe ai, mereu mai e loc de unul nou.

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Prima mea recomandare este Lady Million de la Paco Rabanne. E un parfum demențial, cu personalitate, de care m-am îndrăgostit. Și nu numai eu, căci ori de câte ori îl port, sunt întrebată atât de către femei, cât și de către bărbați cum se numește. Are note florale, cu tonuri lemnoase și fresh. Se pot simți florile de portocal, zmeura, cihlimbarul și lămâia. Un mix inedit cu care nu poți da greș.

A doua recomandare este Paco Rabanne Olympea. Un parfum puternic, feminin, floral, deosebit care își va face loc imediat pe măsuța de beauty a iubitei/soției voastre. Are note de mandarină verde și ghimbir, o vanilie sărată foarte frumoasă și iasomie.

Iar ca acest cadou să fie complet și deosebit, îl puteți grava cu un mesaj romantic sau o expresie care înseamnă ceva pentru voi. De asemenea, tot pe Notino poți alege o cutie elegantă pentru cadoul personalizat, ca să scapi de grija ambalării.

Bineînțeles, acestea sunt doar două recomandări, ceva cu care mergi la sigur, dar voi puteți răsfoi rafturile virtuale Notino pentru mai multe opțiuni.

Și, vă rog eu, fără inimioare de pluș anul acesta…

6 Replies to “Defilați cu inimioare de pluș și anul acesta?”

 1. Loredana Maria says: februarie 7, 2020 at 9:28 am

  Un parfum Lady Million mi-aș dori să primesc si eu ar fii un cadou foarte frumos

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 7, 2020 at 5:33 pm

   chiar e! sper să-l primești :*

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: februarie 7, 2020 at 9:42 am

  …. nuuu, clar nu am stres, singura. s si eu, deci nha… plus ca si in cuplu tot aia erea nu cadou, nu romantism… mulțumim pt recomandare 😘🤗

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 7, 2020 at 5:32 pm

   noi ne facem singure cadouri :)) clar nu greșim, ha ha!

 3. Valeria Chertes says: februarie 7, 2020 at 1:08 pm

  Mulțumim pentru recomandare.

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 7, 2020 at 5:32 pm

   Cu mare drag!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*