De unde să NU ne cumpărăm produse cosmetice

produse-cosmetice

Dacă până acum v-am recomandat site-uri de unde să faceți cumpărături, astăzi vă spun de unde să nu faceți cumpărături veci. Mai ales atunci când vine vorba de produse cosmetice.

Conform Google, la un mic search a cuvintelor cheie „produse cosmetice”, găsim aproximativ 10.800.000 rezultate. Deloc puține, aș spune eu. Și din atâtea opțiuni, ce alegem?

produse-cosmetice

Unul dintre magazinele online pe care nu vi le recomand este pensulemachiaj.ro. Pe acest site găsiți o gamă variată de produse cosmetice, de la diverse branduri cunoscute. De la prețuri mici spre foarte mici. La prima vedere, ai spune că e un deal genial. Însă doar la prima vedere, căci its not. Partea proastă e că majoritatea produselor sunt de proastă calitate. Așadar, dacă ați pus ochii pe ceva produse cosmetice de pe acest magazin online, v-aș sugera să vă gândiți de două ori înainte de a apăsa pe butonul „check out”.

Un al site cu produse cosmetice dubioase, de care e bine să vă feriți este emagik.ro. E drept că nu am încercat toate produsele lor, însă nici nu îmi doresc acest lucru. Diferența dintre pensule machiaj.ro și emagik.ro este faptul că, pe emagik.ro găsiți o gamă mult mai variată  de produse cosmetice. În rest, conceptul e același. Multe produse fake, replică a produselor cosmetice originale.

produse-cosmetice

Pe această listă e musai să adaug și aliexpress. Well, eu mi-am mai comandat articole vestimentare și accesorii de pe magazine online chinezești, însă au fost ok. Aliexpress, însă, nu e. Recunosc faptul că nu am comandat de pe acest site produse cosmetice, am cumpărat doar haine. Erau modele super drăguțe de rochii, fustițe, cămăși, de salopete nici nu mai spun. Mi-am comandat două salopete special pentru Untold și am fost super inspirată să le comand cu două luni înainte de festival, căci trebuiau modificate. Mărimile nu corespund sub nici o formă, iar materialele sunt de o calitate extrem de proastă.

Toate aceste trei site-uri au un numitor comun: prețuri mici. Dar ce folos, când nu poți folosi produsele cumpărate? Mai degrabă îți iei un singur ruj, dar de calitate. Și nu e musai să dai 250 de lei pe un ruj Dior. Sunt atâtea magazine care comercializează produse cosmetice de calitate. Nyx, Melkior, Sephora…și lista poate continua.

Cam aceasta este lista mea. Sper să vă fie de folos!

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*