De ce să nu participi la competiția SuperBlog?

superblog-2020

De ce să nu participi la competiția SuperBlog?

Aș putea să îți dau un milion de motive! Pentru că e dificil să scrii cu deadline, iar creativitatea nu se cumpără la kilogram. Pentru că nu ai timp – cine mai are, chiar și cu această pandemie? Pentru că sponsorii sunt uneori greu de înțeles, iar brief-ul zici că scris în codul Morse. Pentru că se întâmplă să dai peste comentarii răutăcioase din partea participanților. Pentru că există situații în care te simți neîndreptățit sau neînțeles. Pentru că, pentru că…

Aș putea să continui lista asta până în Ajunul Crăciunului și să mai am câteva motive rămase. Am zis și eu în ediția SuperBlog din primăvară că nu voi mai participa. Dar ghici ce? Prin acest articol îmi anunț participarea la competiția SuperBlog 2020 care începe chiar mâine.

De ce am ales, totuși, să particip în ciuda tuturor dezamăgirilor acumulate în ediția Spring SuperBlog?

Pentru că SuperBlog e ca un drog. Claudia și Albert – organizatorii – te ademenesc să te înscrii și apoi nu mai poți renunța. Atât de addicted este competiția SuperBlog. Nu mai contează oboseala, nervii, timpul pierdut pentru research, comentariile neadecvate…când se anunță o nouă ediție SuperBlog te înscrii și punt.

Pentru că e o metodă excelentă de a îți testa limitele. De multe ori am zis că nu pot scrie la probele cu și despre mașini sau materiale de construcții pentru că nu e domeniul meu, dar de fiecare dată am reușit să scriu articolul până la data limită. Nu au fost mereu cele mai bune articole, dar mi-am demonstrat că pot.

Pentru că întâlnești oameni frumoși și creezi noi conexiuni. Poate nu cu toți cei din competiția SuperBlog, dar cu siguranță vei lega prietenii cu 2-3 omuleți.

Pentru că, de cele mai multe ori, premiile sunt super. Am decis ca în această ediție să nu mă uit la premii ca să nu îmi fac așteptări false.

Aș putea continua și cu motivele pro concurs până îmbătrânesc, dar pe restul le las să le descoperiți voi. Asta dacă decideți să vă înscrieți și să gustați din adrenalina SuperBlog, formularul de înscriere fiind chiar aici.

Nu mai e mult până la primul F5, așa că succes și inspirație la toată lumea!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*