De ce să nu întrebi o femeie unde vrea să meargă în vacanță

vacante

Femeile sunt cele mai gingașe, frumoase și adorabile ființe din Univers, însă sunt și cele mai indecise. Așadar, de ce să nu întrebi o femeie unde vrea să meargă în vacanță?! Pentru că, cel mai probabil, vei păți fix ceea ce am pățit și eu și vei ajunge să faci ocolul Pământului. Este incredibil cum ele au pretenția ca tu să înțelegi că „niște morcovi” înseamnă 2-3 morcovi, și nu 2-3 kg de morcovi, iar ele nu-s capabile nici după 3 zile să-ți răspundă unde ar vrea să meargă în vacanță. Mă rog, deja deviem de la subiect!

Coșmarul meu, momentul ei de fericire

Coșmarul meu a început odată cu această întrebare magică. Sincer, mă așteptam și eu la un răspuns pertinent, dar nu s-a putut. Fiindu-i atât de greu să se decidă unde vrea să meargă în vacanță, a ales toate destinațiile posibile. Cică descoperise ea câteva circuite culturale Christian Tour și au atras-o ca pe un magnet. Tot dând scroll pe site-ul acestei agenții, a descoperit și circuite exotice Christian Tour. Asta a mai însemnat câteva destinații adăugate pe listă. Nu mă înțelegeți greșit, nu urăsc vacanțele, ba chiar iubesc să călătoresc, dar conceptul meu de a călători este diferit de al ei.

Ea vrea poze pentru Instagram, vrea să încerce toate activitățile posibile și imposibile, vrea să se bronzeze, să încerce specialități culinare de peste tot, iar eu sunt mai pe modul chill. Acum înțelegeți de ce m-am speriat când am auzit că vrea să facă ocolul Pământului?

logo-christian-tour

Ocolul Pământului și To do list-ul Madmoizellei

O vedeam cum scrie de zbor, cum face schițe și tabele și am îndrăznit să mă apropii să trag cu ochiul. A și început să-mi explice.

-Prima destinație este Africa de Sud. Highlight-urile acestei destinații sunt: Parcul Național Kruger, Peșterile Sudwala, Canionul Blyde River, singurul canion verde al planetei și faimoasele restaurante din Cape Town.

-Urmează Vietnam-Laos-Cambogia, cu peisaje superbe și mâncare ciudată, dar delicioasă. Un must în această destinație e masajul lor tradițional, khmer. O experiență inedită în Vietnam ar fi „doctor fish”, acei peștișori care îți mănâncă pielea moartă. Iar această experiență se găsește pe locul 4 în to do list-ul meu.

pestera-waitomo

-Apoi ne luăm zborul spre Noua Zeelandă și Australia. Știu că ești fan Hobbit, așa că putem vizita platourile de filmare a renumitului film. Abia aștept să vizitez viermișorii sclipicioși din Peșterile Waitomo. De asemenea, în Australia voi tăia două lucruri de pe to do list-ul meu, și anume să încerc carne de crocodil și cangur.

-Următoarea oprire e Coasta de Vest a Americii. Aștept acest circuit foarte mult pentru că îmi doresc mult să vizitez Hollywood-ul și San Francisco. Tot în acest circuit îmi doresc să mănânc un burger autentic american. Oh, nu intru în detalii pentru ce deja îmi e foame! Revenind la circuitul nostru din SUA, e musai să ne oprim la muzeul statuilor de ceară Madame Tussauds. Un lucru pe care vreau să-l bifez este imensul roller coaster. Știu, îmi va fi frică, dar îmi doresc să fac acest lucru măcar o dată în viață.

cuba-havana-capitoliul

-Din America pornim spre Cuba. Aici voi încerca pastele și pizza. Știu, fac ce fac și tot de mâncare vorbesc, însă ce să fac dacă și acest lucru se regăsește în lista mea? Numărul 89: să încerc paste și pizza în cinci țări diferite! Cuba e una dintre ele! În Cuba mi-ar plăcea tare, dar tare mult ca un localnic să mă învețe să dansez. De asemenea, e musai să încerc romul lor, trabucurile și cafeaua.

-Din America de Nord ne întoarcem în Europa. Mai exact, în Italia. Aici trebuie să mai bifez o degustare de vin ca la carte și o plimbare cu gondola. Pastele și pizza vor fi și ele nelipsite, sper să nu mă întorc din această aventură cu 10 kilograme în plus.

circuite-culturale-christian-tour

-Ei bine, iubitule, cam așa ar arăta vacanța mea. Cum ți se pare cum am plănuit totul? Ce ai vrea să adaugi?

-Nimic, e un ocol în jurul Pământului în toată regula. Sper doar să ne țină bateriile.

Articol scris pentru proba 5 din SuperBlog 2019!

Sursa foto: Christian Tour

8 Replies to “De ce să nu întrebi o femeie unde vrea să meargă în vacanță”

 1. Valeria Chertes says: octombrie 16, 2019 at 12:30 am

  Un articol foarte drăguț,îți doresc succes!

  1. madmoiselle says: octombrie 17, 2019 at 10:24 am

   Săru-mâna! :*

 2. Maria Maria says: octombrie 16, 2019 at 8:46 am

  Foarte frumos acest articol felicitări mult succes in continuare 💞😘

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: octombrie 16, 2019 at 11:11 am

   woww chiar ca exotice: Africa, Cambodgia, Vietnam… super tare ca au asa oferte 🙂 fain articol, mi. a placut sa aflu lucruri noi

   1. madmoiselle says: octombrie 17, 2019 at 10:24 am

    mă bucur că ți-a plăcut și că ți-a fost de folos! te pup!

  2. madmoiselle says: octombrie 17, 2019 at 10:24 am

   Mulțumesc mult! :*

 3. Roman Nicoleta Ana Maria says: octombrie 16, 2019 at 3:24 pm

  Felicitări draga mea pentru articol foarte frumos! Mi ai facut dor de duca😁mult succes draga mea😘

  1. madmoiselle says: octombrie 17, 2019 at 10:23 am

   hehe, și mie îmi e dor de o vacanță! 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*