De azi poți merge și la teatru – Comedy Cluj #9

Dacă până acum ai vizionat doar filme, scurtmetraje și show-uri de stand up comedy în cadrul festivalului Comedy Cluj #9, începând de azi poți merge și la teatru.

Programul pieselor de teatru este disponibil aici.

La această ediție a festivalului, Comedy Cluj ne-a surprins cu invitați speciali care vor urca pe scena Teatrului Național din Cluj Napoca. Astfel că Ana Ularu, Radu Iacoban, Luminița Bucur și Eugen Gyemant se numără printre invitații de la Cluj Comedy #9. Pe Ana Ularu probabil o știți deja, cel mai recent rol al său fiind cel din filmul internațional Siberia, unde a jucat alături de Keanu Reeves. Împreună cu Radu Iacoban va juca în piesa de teatru Constelații, în data de 20 octombrie 2018 începând cu ora 19:00, la Cinema Dacia. Această piesă de teatru este o producție marca Teatrul ACT, care împlinește 20 de ani de la înființarea sa de către actorul român Marcel Iureș.

teatru-comedy-cluj

Astăzi, 17 octombrie 2018, începând cu ora 19:00 puteți urmări piesa de teatru Cutia Pandorei de Katalin Thuróczy, regia Andrei Măjeri, cu Miriam Cuibus și Cătălin Codreanu, la Teatrul Național Cluj. Tot aici veți putea urmări și Teatrul de Păpuși „Puck” cu spectacolul Punguța cu doi bani regia Decebal Marin, cât și producții independente: spectacolul Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare după Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield, regia Eugen Gyemant, cu Dan Rădulescu, Andrei Seușan, Ionuț Grama.

Pe Luminița Bucur ați mai văzut-o în serialul Las Fierbinți de pe ProTV, începând cu sezonul cinci al acestui serial. De asemenea, a făcut parte și din alte proiecte precum serialul Clanul sprânceană (2009), emisiunea La mustață de pe TVR2 (2009-2011) și diferite scurt metraje studențești. Pe Luminița Bucur o puteți urmări în piesa  Terapie în trei  regia Radu Gabriel, alături de Maria Radu și Oleg Apostol.

teatru-comedy-cluj

Eugen Gyemant este unul dintre invitații clujeni din cadrul festivalului Comedy Cluj, fiind cunoscut pentru spectacolele deosebite pe care le regizează. Trei dintre piesele de teatru regizate de el au fost și premiate, printre care Varșovia-ghid turistic (Teatru Evreiesc de Stat) cu Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Rudi Rosenfeld, Natalie Ester și Viorica Bantaș, Omul pernă (Teatru Act) cu Ionuț Grama, Lucian Iftime, Dan Rădulescu, Cătălin Babliuc / Andrei Seușan și Teodora Iancu sau Nunta perfectă (Teatrul Elisabeta) cu Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Cătălina Grama, Adina Galupa și Dan Rădulescu.

Sper să vă facă cu ochiul aceste piese de teatru și să vă bucurați de ele!

xoxo

One Reply to “De azi poți merge și la teatru – Comedy Cluj #9”

  1. Sery Andreea says: octombrie 17, 2018 at 8:09 pm

    Multumim pentru recomandare 🤗❤

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*