S-a anunțat data pentru Electric Castle 2019

electric-castle-2019

Oameni dragi, s-a anunțat data pentru Electric Castle 2019! Cel mai mare festival de muzică din Transilvania va avea loc între 17-21 iulie 2019 în Bonțida, pe domeniul Castelului Banffy. Așadar, eliberați-vă în calendar această dată și pregătiți-vă cizmele și pelerinele pentru cel mai awesome festival de muzică electronică din România.

Sunt foarte curioasă – la fel ca și voi, de altfel – să văd ce artiști vor urca pe scenele festivalului și ce surprize vor pregăti organizatorii pentru noi. Anul trecut a fost prima mea participare la Electric Castle și am fost de-a dreptul fascinată de tot ce se întâmpla acolo.

electric-castle-2019

Chiar în timp ce scriu aceste rânduri retrăiesc amintiri din cadrul festivalului, amintiri pe care nu am cum să le uit, pe care nu vreau să le uit. V-am scris și aici impresiile mele de la ediția a șasea a festivalului. Promit ca la ediția viitoare să fiu mai organizată din punct de vedere tehnic și voi posta în fiecare zi, la cald, informații de la festival.

Și acum să vorbim și despre abonamente pentru că este esențial să deținem unul dacă intenționăm să ajungem pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida. După cum poate știți, imediat după ce s-a încheiat ediția a șasea, au fost puse în vânzare abonamente Super Early Bird. Dacă nu greșesc, au fost 5000 de abonamente puse în vânzare atunci, la prețul de 299 RON. Evident, s-au epuizat în câteva ore!

electric-castle-2019

Vestea bună e că pe 10-11 octombrie va fi o nouă oportunitate de a cumpăra abonamente pentru ediția a șaptea Electric Castle la un preț avantajos. Prețul unui abonament Early Bird este de 329 RON. Fiți pe fază, căci primii 1000 de persoane care vor cumpăra abonament Early Bird vor avea camping gratuit.

Anul viitor am decis să mă cazez și eu în Bonțida pentru a mă bucura de festival mai mult, însă nu sunt sigură că voi opta pentru camping.

Iar dacă nu ați ajuns la Electric Castle încă, vă las mai jos un aftermovie pentru a gusta doar o mică părticică din ceea ce înseamnă acest festival!

xoxo

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*