Dare to GLOW, baby girl!

dare-to-glow-trend-it-up

Ai asociat vreodată o expresie cu o persoană? Sau un miros? Un cântec? Un loc?

Mie nu mi se întâmplă des să fac astfel de asocieri, însă azi mi-am adus aminte de una dintre ele. Dare to glow este expresia pe care o asociez cu Alina Ceușan. Acesta este mesajul indirect pe care mi-l transmite, indiferent că-i citesc blogul sau o urmăresc pe social media.

Și nu este deloc vorba de a străluci la propriu, căci acest lucru s-ar rezolva rapid cu o cadă plină cu glitter. E vorba, mai degrabă, de eleganță, rafinament, frumusețe naturală, șarm, feminitate.

Și, totuși, cum reușim să strălucim? Cum ne diferențiem și cum reușim să ne impunem când avem atâte resurse puse la dispoziție?

O să îmi permit să răspund eu la aceste întrebări căci, nu-i așa, e spațiul meu și nu prea puteți scrie voi în locul meu. Nu am un răspuns sofisticat și, poate, nu e nici cel mai bun. Dar e al meu și altul nu am.

Nu există o rețetă universală pentru a avea acel glow de care vă spuneam mai sus. Dare to make your own recipe! Așadar, vă prezint rețeta proprie.

ruj-mat-trend-it-up

Se ia un eveniment important din zona de beauty. Se adaugă oameni importanți, influenceri, artiști – într-un cuvânt, oameni pe care nu-i întâlnești în fiecare zi pe stradă. Se pregătește, mai întâi, un concurs prin care un blogger primește acces la acest eveniment și se dă sfoară în întreaga țară. Se așteaptă cam vreo 3 săptămâni. După caz, se presară puține emoții și se face puțin haz de necaz.

Glumesc, nu asta e rețeta. Dar, dacă aș participa alături de Alina la GLOW, mi-aș alege trei produse de beauty care m-ar ajuta să strălucesc.

fond-de-ten-trend-it-up

Fondul de ten trend IT UP

Nu trebuie să fiu beauty adviser, vreun super make up artist sau să particip la Campionatul Mondial de Machiaj pentru a ști că un ten frumos este un ten luminos, cu o culoare uniformizată. Pentru asta este indicat să aleg un fond de ten lejer, dar, în același timp, să aibă o putere mare de acoperire. Deși aleg un fond de ten cu grad de acoperire ridicat, efectul său trebuie să fie natural. În nici un caz nu îmi doresc o mască pe față, că doar nu merg la un bal mascat!

Un alt factor important este rezistența fondului de ten. Bine, bine, aleg un fond de ten care să îmi acopere imperfecțiunile și să-mi uniformizeze culoarea tenului, dar este la fel de important ca acesta să reziste cât mai mult timp pe tenul meu. Mai ales că am un ten mixt și nu multe sunt fondurile de ten care pot rezista mai mult de 4 ore pe ten și…

fond-de-ten-trend-it-up

…și să nu se oxideze. Știi momentul acela când găsești un fond de ten care îți place mult și, cumva, are și nuanța ta potrivită? Știi și momentul acela când se închide pe ten, de zici că e un machiaj special de Halloween? Din păcate, și eu cunosc acest moment penibil. Dar nu și cu fondul de ten trend It UP. Thanks God că nu m-a dezamăgit!

Este un fond de ten de calitate căci respectă tot ceea ce am menționat mai sus. Este natural, lejer, ușor de aplicat, rezistent, cremos, hidratant, cu un dozaj perfect. Într-un cuvânt, e Mi-Nu-Nat! Și este și incredibil de ieftin!

rimel-trend-it-up

Al doilea produs trend IT UP care mă va ajuta să strălucesc împreună cu Alina în Viena este Maxi Volume Eyettention Mascara. O superbitate de un negru intens, sigilat într-un tub de 12 ml. Peria acestui rimel este subțire, ușor conică, perfectă pentru a-ți ondula și îmbrățișa genele. Le separă frumos, le definește, conferindu-le volum, fără să le încarce.

Dacă ai ajuns cu mine până aici, poate te întrebi de ce am ales o mascara pentru a străluci la un eveniment atât de special. Pentru că, draga mea, pentru a străluci ai nevoie să emani încredere. Una dintre metodele prin care observi cum se simte o persoană este felul în care te privește. Trust me, o privire încrezătoare, rimelată perfect are dublu efect.

ruj-mat-trend-it-up

Rujul mat trend IT UP este al treilea produs cheie care m-ar însoți la Viena. Și nu orice fel de ruj mat, ci unul roșu. Aș putea purta ruj roșu, oricând. Catifelat și pigmentat, îndrăzneț și seducător, rujul trend IT UP mi-ar pune în valoare feminitatea. Mi-ar da un plus de încredere și m-ar ajuta să mă simt bine în pielea mea. Pardon, mai bine în pielea mea.

Apreciez rujul mat trend IT UP pentru design și eficacitate. Este practic și ușor de folosit. Are o textură cremoasă, deci are un plus pentru că nu usucă buzele. Totuși, ar fi bine să nu uit să-mi exfoliez buzele înainte, s-ar așeza mult mai bine pe buze. Este suficient de pigmentat și nu este necesar să aplici nu-știu-câte straturi pentru a obține un roșu superb pe buze. Aplici o dată and you are ready to go!

Acestea fiind spuse, mă retrag pentru a căuta o ținută adecvată.

Între timp, dare to GLOW, baby girl! Indiferent cine ești, indiferent ce înălțime ai, dincolo de greutate și etichete sociale, dare to glow!

Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie markt cu @AlinaCeusan.

 

 

 

2 Replies to “Dare to GLOW, baby girl!”

  1. Sery Andreea says: ianuarie 3, 2019 at 4:01 pm

    Eu as alege fondul de ten, rujul si rimelul 💛

    1. madmoiselle says: ianuarie 4, 2019 at 12:17 pm

      Good choice! :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*