Cum m-am simțit la Untold 2018

untold-2018

Cum m-am simțit la Untold 2018? 

Ciudat. Cred că acesta este cel mai potrivit cuvânt pentru a descrie amalgamul de sentimente ce m-a încercat pe toată perioada festivalului.

Aveam mari așteptări de la Untold-ul din acest an. Poate prea mari. Dar aceste așteptări s-au născut din experiența awesome pe care am avut-o anul trecut.

untold-2018

Festivalul e cool. Oamenii sunt cool. Activările de brand sunt cool. Artiștii sunt cool. Unele regulile Untold sunt, însă, uncool. Nu-urile primite în mod vehement și repetitiv m-au demoralizat și m-au făcut să mă simt ciudat tot festivalul. Tot la categoria uncool a intrat și mâncarea: fără gust, dar scumpă. La fel de uncool au fost și recitalurile „eeeeeee-ooooooo” din incinta festivalului. Înțeleg că teoretic ne aflam pe un stadion, dar Champions League-ul se ținea în altă parte, băieți!

Salvarea a venit din partea Bloggers Lan Party. Aici oamenii erau chill și pozitivi. Și zâmbitori. Și calzi. Și super amuzanți. #UBLPXIX a fost prima ediție Bloggers Lan Party la care am participat și sper să nu fie ultima. Mi-a plăcut de numa! Oamenii de aici îmi transmiteau un vibe super fain și pentru asta le mulțumesc! BLP mi-a adus prieteni noi și amintiri noi.

Am jucat Tetris și am țipat de bucurie când am ajuns la minunatul scor de 17500. Țipăt care a amuțit când am văzut scor de 95000. Cum să fie posibil așa ceva? Cum? Evident că nu am câștigat nici un turneu, căci doar v-am mai spus și în alte articole ce antitalent sunt.

bloggers-lan-party

M-am aventurat și la Jenga și Catan. Mi-a luat ceva vreme până să înțeleg mecanismul Catanului pentru ca mai apoi să îmi placă să fac schimb de oi, pietre sau fân. Cel mai mult am jucat Activity. Se numără printre jocurile mele favorite.

Nu am avut curaj să încerc FIFA sau Mortal Kombat. Poate mă antrenez, totuși, până la următoarea ediție BLP. Who knows?

Momentul cheie a fost în momentul în care a trebuit să răspund la întrebarea „Ce vei face pentru prima dată în această vară?” – moment în care mi-am adus aminte că am un To do list pe blog și că ar fi drăguț să mai tai încă un lucru de pe acea listă.

Pe lângă fun, am avut parte și de niște discuții faine și interesante despre blogging. Tocmai din acest motiv trebuie să îi mulțumesc încă o dată lui Toma Nicolau pentru această awesome ediție Bloggers Lan Party! 

Sper să ne revedem la anul! 🙂

xoxo

3 Replies to “Cum m-am simțit la Untold 2018”

  1. Marinescu Constantina Cristina says: august 20, 2018 at 11:22 pm

    Îmi place că ai avut foarte multe activități 😘și că te-ai simțit bine 😍

  2. De unde să NU ne cumpărăm produse cosmetice - Madmoiselle Sarcastique says: decembrie 17, 2018 at 9:51 pm

    […] fustițe, cămăși, de salopete nici nu mai spun. Mi-am comandat două salopete special pentru Untold și am fost super inspirată să le comand cu două luni înainte de festival, căci trebuiau […]

  3. Ți-ai luat bilet la Untold 2019? - Madmoiselle Sarcastique says: ianuarie 18, 2019 at 7:41 am

    […] artiști v-ar plăcea să vedeți pe scenele Untold 2019? Vă las mai jos și aftermovie-ul oficial Untold 2018, în caz că vă era dor de atmosfera incendiară din cadrul […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*