Cu părere de rău, Electric Castle se amână pe 2022

Electric-Castle-2022

Așa cum era de așteptat, ediția a opta a festivalului Electric Castle se amână pentru anul 2022. Nu este o veste bună, nu este vestea pe care o așteptam din partea organizatorilor, însă situația pandemică în care ne aflăm îngreunează reluarea activităților din sectorul cultural.

Decizia echipei Electric Castle de a amâna festivalul pentru vara anului 2022 a fost luată în urma măsurilor de siguranță impuse de către autorități. Pentru luna iulie a acestui an, evenimentele sunt limitate la un număr de 2500 de participanți. Și acum spuneți-mi voi, ce EC este acela cu doar 2500 de oameni?

Cu toate acestea, organizatorii festivalului se străduiesc să stabilească împreună cu autoritățile un set de reguli clare prin care să se poată organiza și în această vară o ediție adaptată și modificată. În următoarele săptămâni așteptăm vești din partea organizatorilor privind măsurile adaptabile evenimentelor și, astfel, vom avea un răspuns final în ceea ce privește experiența Electric Castle 2021.

Pentru ediția a opta, care va avea loc între 13 – 17 iulie 2022, o parte dintre headlineri au reconfirmat prezența lor la Castelul Banffy. twenty øne piløts, și Gorillaz & Deftones se numără printre marii artiști care au arătat sprijin și înțelegere în ceea ce privește situația actuală prin care trecem cu toții.

Tot în următoarele săptămâni vor fi anunțate noi detalii și opțiuni privind biletele de acces în cadrul festivalului, toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân astfel valabile pentru vara anului următor.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia aștept să revenim la normal și să merg la cât mai multe festivaluri și evenimente. Îmi e dor, îmi e foarte dor de ele!

Până una alta, nu uitați să aruncați o geană pe site-ul oficial Electric Castle pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și anunțuri. Also, vă las mai jos un mic clip de la ediția trecută. Efectiv mi s-a făcut pielea de găină când l-am revăzut. Enjoy!

Credit: EC Photo Team & EC Video Team

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*