crema-de-duș-aesti

Vă spuneam eu despre colețelul acela drăguț primit de la Aesti. Ei bine, luați-vă o cană de ceai și haideți să povestim despre noua cremă de duș Aesti. Am testat acest produs suficient de mult încât să-mi formez o părere, chiar dacă nu am postat foarte multe despre el în social media.

crema-de-duș-aesti

Specificații cremă de duș Aesti:

 • este potrivit poate tipurile de piele, inclusiv pentru cei cu pielea sensibilă.
 • ingrendientele sale de bază sunt turba nordică și uleiul de măsline.
 • curăță în profunzime și lasă pielea catifelată și hidratată.
 • este un produs organic, natural și nu conține sulfați, coloranți sau conservanți.
 • nu este testat pe animale.Yay!

crema-de-duș-aesti

Ce cred eu despre această cremă de duș Aesti

La prima vedere, mi-a plăcut ambalajul. Îmi place mult recipientul acestuia și este același ca la șampon și conditioner despre v-am vorbit aici. Este elegant, delicat, finuț, fancy. Atât de instagramabil! Și nu doar că arată bine, dar este și foarte practic!

Inițial nu știam la ce să mă aștept de la această cremă de duș. Având deja experiență cu șamponul și conditioner-ul Aesti, am bănuit că această cremă de duș nu e doar o cremă de duș. În același timp, am presupus și că nu va face multă spumă. Ceea ce e super adevărat!

Crema de duș Aesti are un miros neutru și delicat și nu face multă spumă. În schimb, curăță pielea în profunzime și lasă pielea hidratată. Are o textură cam lichidă pentru o cremă de duș, dar acest aspect nu mă deranjează deloc. În schimb, nu îmi place să o folosesc împreună cu buretele de baie. Mi se pare cam dur pentru piele.

O altă chestie care mi se pare interesantă la această cremă de duș este culoarea. Neagră precum un espresso și delicată la atingere precum…hmmm…o spumă de lapte? Deși ceasul indică 00:40, mi s-a făcut poftă de cafea! Damn it!

Înainte de crema de duș Aesti, nu concepeam ca produsul pe care îl folosesc la duș să nu facă spumă multă. Pentru mine un produs care nu face spumă, indiferent de forma și textura sa, mi se părea un produs ineficient.

Este crema de duș Aesti eficientă? Da sau nu?

Este, categoric! Și nu spun asta pentru că acest review este sponsorizat, ci am învățat de-a lungul timpului care sunt detaliile care contează la un gel de duș/cremă de duș, dincolo de design-ul ambalajului și cantitatea de spumă pe care o face. Deși nu folosesc o cantitate mare de produs, pielea rămâne perfect curată. Nu lasă peliculă grasă pe piele, nu încarcă pielea, nu strânge pielea, nu o usucă. Ceea ce mi se pare grozav.

Hidratarea pielii este asigurată de uleiul de măsline, ceea ce face ca aplicarea unui ulei de cop/ lapte de corp să fie opțională.

Mi-ar fi plăcut, totuși, să conțină un parfum subtil, dar știu că acest lucru ar fi dăunat eficacității produsului. Așa că, nu mai comentez!

Crema de duș Aesti are 250 ml și costă 72 de lei, dar o găsiți aici la reducere!

xoxo

 

6 Replies to “Cremă de duș Aesti”

 1. Valeria Chertes says: septembrie 6, 2018 at 1:11 am

  Si eu am sampon de la aceasta firma, nu are mirosul foarte placut dar este bun.

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 11:02 pm

   Șamponul are un miros dubios, știu. În schimb crema de duș nu. 🙂

 2. Marinescu Constantina Cristina says: septembrie 6, 2018 at 1:12 pm

  Mulțumim pentru recomandare 😘 încă nu am încercat produsele lor

 3. Sery Andreea says: septembrie 9, 2018 at 8:49 pm

  Nu stiam despre acest produs! Multumim pentru recomandare ❤

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 11:00 pm

   Este destul de nou pe piața din România! 🙂

 4. Sorina says: septembrie 18, 2018 at 4:29 pm

  Este excelenta!!! Multumesc mult pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*