Crede-mă când mint – cine e mincinosul desăvârșit?

crede-mă-când-mint

Crede-mă când mint este un thriller perfect. Un must pentru toți iubitorii de thrillere. O lectură deosebită care dă dependență și te ține în suspans până la ultimul rând.

După cum probabil știți, sunt mare iubitoare de thrillere. Dacă aș putea alege să citesc un singur gen de cărți pentru tot restul vieții, pe acesta l-aș alege fără doar și poate. Iar pentru că am citit deja multe thrillere până acum (deja le-am pierdut numărul), am avut impresia că pot ghici finalul acestei cărți. Ei bine, m-am înșelat foarte mult!

Îmi e foarte greu să vorbesc despre această carte fără să dau spoilere, însă încerc să redau în câteva cuvinte ideea acestui thriller. Claire este o tânără englezoaică și studiază actoria la New York. Din cauza faptului că nu are viză de rezident, situația ei financiară este una fragilă.

crede-mă-când-mint-libris

Tocmai din acest motiv acceptă singurul job care i se oferă: agent sub acoperire pentru o firmă de avocați. Bine, agent sub acoperire e cam mult spus pentru că ea trebuie să agațe prin cluburi și hoteluri soții infideli. Viața lui Claire se complică în momentul în care „obiectivul” ei este Patrick Fogler, suspect într-o anchetă a poliției.

Crede-mă când mint – deloc un thriller obișnuit

Unul dintre motivele pentru care mi-a plăcut atât de mult acest roman este faptul că sunt multe răsturnări de situație. Nimic nu e ceea ce pare a fi, J. P. Delaney reușește foarte bine să se joace cu mințile noastre. Am citit și Fata dinainte, un roman scris de același autor care mi-a plăcut enorm, însă Crede-mă când mint se găsește pe locul 1 în clasamentul meu.

crede-mă-când-mint-thriller

Claire pare a fi un personaj slab, vulnerabil, impulsiv și, uneori, naiv. Crede cu tărie în talentul ei actoricesc și este ferm convinsă că poate intra în pielea oricărui personaj, dar poate juca ea atât de bine încât să intre în mintea criminalului?

Sincer, nu i-am dat nici o șansă. Și nu doar la început, ci și pe tot parcursul cărții. Este Patrick criminalul sau e doar un soț care și-a iubit foarte mult soția?

crede-mă-când-mint

Ceea ce vă pot spune e că, orice scenariu v-ați face în cap atunci când veți citi această carte, va fi demontat. Druncinat din temelii. Dincolo de orice gând și orice scenariu, veți fi impresionați de finalul acestei povești. Cel puțin, eu am fost. J.P. este un autor deosebit și cred că tocmai a devenit preferatul meu.

Vă super recomand Crede-mă când mint. Dacă o veți citi, dați-mi de știre. Sunt curiosă ce părere vă veți face despre acest thriller.

Mulțumesc, Libris, pentru exemplarul oferit!

5 Replies to “Crede-mă când mint – cine e mincinosul desăvârșit?”

 1. Loredana Maria says: noiembrie 10, 2019 at 12:51 pm

  Mulțumim frumos ptr recenzie am s-o caut si eu merită citită 😍😘

  1. madmoiselle says: noiembrie 10, 2019 at 9:20 pm

   O găsești pe Libris 🙂

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: noiembrie 10, 2019 at 2:59 pm

  cee incitant sunaa😍😍deci daca este cineva le lumea asta sa ma faca asa curioasa precum esti tu si sa ma faca sa citesc… nici unde nu mai e. ai un stil aparte, ce ma atrage 🤗🤗

  1. madmoiselle says: noiembrie 10, 2019 at 7:34 pm

   Îți mulțumesc mult! Te îmbrățișez, fată dragă! :*

 3. Roman Nicoleta Ana Maria says: noiembrie 11, 2019 at 9:54 am

  Multumim pentru recomandare! O carte frumoasă si interesantă😍

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*