Cele mai practice cadouri de 8 martie

cadouri-8-martie

Domnilor, cele mai practice cadouri de 8 martie sunt produsele de machiaj. Gata, am spus-o fără o introducere lungă peste care să dați skip.

Nimic nu este mai frumos și mai apreciat de către o femeie decât să aduci, pe lângă o floare, un zâmbet, o scrisorică drăguță, un cadou de 8 martie practic. Ia-ți adio de la cadouri simbolice și plictisitoare care să-și găsească sfârșitul pe fundul unui sertar sau, mai rău, în cutia cu lucruri de donat.

În articolul de azi v-am pregătit câteva sugestii de cosmetice care ar face orice femeie fericită, indiferent că e vorba de sora, iubita sau mama voastră.

O paletă de machiaj Makeup Revolution

Nu puteți da greș alegând pentru femeile dragi din viața voastră o paletă de machiaj. Cu atât mai puțin cu cât aceasta include nuanțe diferite de farduri de pleoape. Acum rămâne la alegere voastră dacă alegeți o paletă de machiaj cu nuanțe pigmentate și îndrăznețe sau ceva mai comun, mai liniștit. Pe Notino găsiți modele variate de astfel de palete. De exemplu, eu mi-am ales paleta Makeup Revolution by Petra deoarece include farduri pe care le aplic zi de zi, dar are și ceva pete de culoare în cazul în care doresc să realizez un machiaj mai diferit.

paleta-makeup-revolution

Produse de make-up pentru față

Domnilor, vă spun cu mâna pe inimă că anticearcănul e cel mai bun prieten al unei femei. Ascunde orele de somn în minus și oferă luminozitate privirii. Iar anticearcănul care nu m-a dezamăgit niciodată este cel de la Maybelline.

cosmetice-maybelline

Al doilea cel mai bun prieten este iluminatorul. O femeie poate să renunțe la machiajul ochilor, dar niciodată la iluminator, să știți. Varianta I Heart Revolution poate fi o alegere potrivită. Bineînțeles, după preferințe și buget, puteți adăuga o pudră, un ruj, un fond de ten, you name it.

cadouri-8-martie

Produse de skincare

Nu în ultimul rând, printre cadouri de 8 martie se pot număra și produse de skincare. Nici un produs de machiaj nu va arăta frumos pe tenul unei doamne sau domnișoare dacă nu are tenul pus la punct. Recomandarea mea de azi e crema de față cu SPF 20 de la Lancome.

crema-lancome

Sper că am putut să vă fiu de folos pentru a alege cadouri de 8 martie practice și frumoase în același timp. Voi ce cadouri obișnuiți să oferiți? Iar vouă, femeilor, ce cadouri vă place să primiți?

5 Replies to “Cele mai practice cadouri de 8 martie”

 1. Loredana Maria says: martie 4, 2020 at 10:23 pm

  Mi-e îmi place să primesc produse cosmetice si de daruit la fel

  1. Madmoiselle Sarcastique says: martie 4, 2020 at 10:30 pm

   Super 🙂 sper să primești un cadou așa cum îți dorești! Te pup

 2. Dana says: martie 4, 2020 at 11:03 pm

  Nu stiu de ce,dar in materie de cadouri,barbatii astia toti sunt o apa si un pamant.Eu merg pe varianta „ce-o fi,numa sa fie”!😂😂

 3. Valeria Chertes says: martie 5, 2020 at 1:36 am

  Mie îmi place să primesc și să dăruiesc parfumuri .

 4. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 5, 2020 at 8:33 am

  Multumim frumos pentru recomandare draga mea! Pentru mine ar fi minunate aceste produse drept cadouri😍ar fi ideale pentru mine si pentru orice fata,femeie care doreste sa se simta frumoasa!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*