Cele mai frecvente întrebări despre cățelul meu

Zilnic primesc întrebări despre cățelul meu. Unele sunt pertinente, altele sunt ciudate. Asta ca să mă exprim frumos. În caz că sunteți curioși, iată care sunt cele mai frecvente întrebări despre cățelul meu.

 1. Ce știe să facă? Aceasta e una dintre cele mai frecvente întrebări despre cățelul meu pe care le primesc. Păi, să vedem. Știe să facă paste, cafea, cartofi prăjiți și ciorbă. Uneori mai spală vasele și duce gunoiul. Urmează să-l învăț să scrie pe blog în locul meu, în caz că nu am timp să o fac eu sau nu am chef.
 2. De unde îl ai? O întrebare destul de irelevantă pentru mine. E ca și cum mă opresc eu pe stradă și te întreb de unde ți-ai luat pantofii. Sau bicicleta. Nu mă deranjează să spun că l-am adoptat, însă consider că e o întrebare destul de personală. Iar atunci când acesta e primul lucru pe care mă întrebi, mi se pare destul de dubios.
 3. O să-l sterilizezi,așa-i? O altă întrebare destul de nepotrivită, ba chiar controversată. O întrebare care duce la conflicte pe grupurile de animale de pe Facebook. E strict decizia mea dacă îl sterilizez sau nu. Poate îmi mai doresc pui, poate nu. În orice caz, this is not your business. Ah, și partea cea mai amuzantă e faptul că primesc această întrebare în mare parte de la persoanele care nuși-au sterilizat câinii. Really? Cât de ipocriți putem fi?
intrebări-despre-cățelul-meu

4. De ce are fața asta așa tristă? Pentru că alta nu are. Nu-l torturez și nu mă comport urât cu el. Scuze că te deranjează că are această fățucă atât de cute, promit să merg la adăpost să-l schimb cu un alt cățel. NOT!

5. De ce e așa slab? Pentru că îmi doresc un câine fit. Dacă ai un câine slab, nu e bine. Dacă e gras, nu e bine. Aparent nu numai fetele trebuie să se încadreze în anumiți parametri, ci și câinii. Serios, zău dacă știu să răspund la această întrebare. Cel mai logic răspuns pe care îl pot da: așa e el. Promit că e hrănit adecvat și e îngrijit corespunzător. Ba mai mult, primește recompense și oase. E ceva corcitură de ogar și se încăpățânează să nu se îngrașe. Mulțumit?

Dacă aveți întrebări relevante despre cățelul meu, vă răspund cu drag. Și eu pun uneori întrebări atunci când observ ceva ciudat/neobișnuit/nou în comportamentul câinelui meu, însă vă asigur că sunt întrebări decente.

Care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primiți legat de animalul vostru de companie? Câte dintre ele sunt ciudate?

9 Replies to “Cele mai frecvente întrebări despre cățelul meu”

 1. Valeria Chertes says: februarie 28, 2020 at 9:42 pm

  Doamne atât de drăguț este că mor de dragul lui când îl văd.

  1. Loredana Maria says: februarie 29, 2020 at 11:26 am

   Ce-l mai des sunt întrebată de ce este asa slab,o să-l sterilizezi Si de unde il ai,eu nu le bag in seamă să zică ce or vrea 😁

   1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 29, 2020 at 12:51 pm

    Așa e 🙂

  2. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 29, 2020 at 12:52 pm

   Mulțumesc mult!

 2. Creierul Sceptic says: februarie 29, 2020 at 1:43 am

  Interesant ca printre intrebarile frecvente, nu se regaseste banalul „Cum se numeste?” sau „Ce varsta are?”, doua intrebari, care sunt de 3 ori mai interesante, decat cele 5, dar probabil le-ai selectat pe cele mai enervante.

  Asta sau poate sunt multe persoane enervante in jurul tau, care pun intrebari ca sa umple un gol.

  P.S – Happy late birthday, for your dog 🙂 Mi-am amintit ca pe 20 a fost ziua lui <3

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 29, 2020 at 12:51 pm

   Puțini, prea puțini pun aceste două întrebări.
   Mulțumesc, tocmai a împlinit 6 luni, mititelul!

 3. Loredana Maria says: februarie 29, 2020 at 11:28 am

  Apropo draga mea este foarte frumos cățelul te pupic, weekend plăcut îți doresc 🤗😘

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 29, 2020 at 12:52 pm

   Mulțumesc mult, îl ador! Weekend frumos să ai! Te pup!

 4. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 5, 2020 at 8:37 am

  Un cutu minunat!si eu am o catelusa si detest cand sunt intrebata de ce nu o sterilizez?de ce este zlaba🙈detest acesti oameni!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*