Cele mai așteptate două cuvinte

livrare-gratuită-notino

Știți care sunt cele mai așteptate două cuvinte? Nu, nu sunt te iubesc. Cele mai așteptate două cuvinte de către toate femeile, cred, sunt livrare gratuită.

Ei bine, aceasta este și noua ofertă Notino. În perioada 30.09 – 06.10 Notino oferă livrare gratuită la absolut toate produsele, fără limită. Așadar, acum e momentul să îți cumperi produsele favorite, fără să mai ai grija transportului. Știu că ai cel puțin un produs pus pe wishlist, so go get it!

livrare-gratuită-notino

Iar pentru că veștile bune nu vin niciodată singure, tot în acestă săptămână Notino oferă 20% reducere la brandurile selectate, folosind codul BRAND20RO. Deci, nu numai că ești scutită de taxa transportului, dar îți poți lua și produsele favorite la un preț special. How cool is that?

Livrare gratuită și 20% reducere – perfect combo

Nu știu cum sunteți voi, dar eu încerc să investesc în produsele de skincare și make up pe care le folosesc, iar atunci când le văd la reducere nu pot decât să mă bucur. Notino ne pregătește în fiecare săptămână oferte noi, iar cea cu livrare gratuită și 20% reducere e preferata mea.

Cu siguranță voi profita de această ofertă și îmi voi comanda un parfum nou și câteva produse pentru îngrijirea părului.

reducere-notino

Guerlain Mon Guerlain mi-a atras atenția prin notele de vârf de bergamotă și lavandă. E un parfum floral și se numără printre parfumurile mele favorite.

De la Wella Professionals aș dori să încerc Fusion. E un șampon hrănitor pentru păr foarte deteriorat. Dacă mă urmăriți și pe Instagram, vă povesteam la un moment dat faptul că mi-am distrus părul, făcând abuz de placă și ondulator. Sunt tare curioasă cum se va comporta acest șampon, așa că îl voi folosi în combinație cu masca intensă de întinerire din aceeași gamă.

Vouă ce produse vă fac cu ochiul de pe Notino? Veți profita de această ofertă cu livrare gratuită?

6 Replies to “Cele mai așteptate două cuvinte”

 1. Trandafir Mihaela Anabela says: octombrie 3, 2019 at 6:04 pm

  da da👏👍 super oferta

 2. Maria Maria says: octombrie 3, 2019 at 6:30 pm

  Super oferte multumim frumos ma uit si eu să vedem ce-mi cumpăr 😘

  1. madmoiselle says: octombrie 3, 2019 at 6:35 pm

   ai de unde alege 😀

  2. Valeria Chertes says: octombrie 4, 2019 at 7:44 pm

   O oferta foarte buna.

 3. Marinescu Constantina Cristina says: octombrie 3, 2019 at 6:37 pm

  Îmi fac cam multe cu ochiul, dar cum stau prost cu bugetul din cauza cheltuielilor cu începutul anului școlar mai amân puțin cumpărăturile pentru mine!

 4. Roman Nicoleta Ana Maria says: octombrie 3, 2019 at 6:48 pm

  Au cea mai buna oferta din ultimul timp! Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*