Cea mai grea ediție Spring SuperBlog abia acum începe

superblog-2021

Mă încăpățânez să particip, din nou, la Superblog, deși pentru mine, va fi cea mai grea ediție Spring SuperBlog la care am participat vreodată! Printre schimbat de scutece, alăptat, ore puține de somn, colici și alte mofturi bebelicești, sper că voi mai avea un strop de energie și inspirație pentru maratonul frumos de scriere creativă care deja a început.

Până la urmă acesta este farmecul SuperBlog. Indiferent de problemele personale, de programul încărcat, de lipsa de inspirație, de migrenele nesuferite sau de neprevăzutul care te pândește de după colț, trebuie să te mobilizezi să scrii înainte de a bate gongul de la miezul nopții. Bine, nu e ca și cum te obligă cineva să faci asta și nici nu îți pune nimeni pistolul la tâmplă să scrii pentru fiecare probă în parte, dar fix ca în vechea reclamă Oreo, nu te poți abține.

Spring-SuperBlog

La început citești cerința probei din curiozitate. Apoi îți spui că dacă ai participa, ai aborda subiectul într-un anumit fel. La scurt timp, începi să nu ai stare, să te mănânce degetele și, în cele din urmă, te trezești pe blog tastând de zor.

Rezultatul nu e mereu pe placul tău. Hehehehe, dacă aș fi primit 1 leu de fiecare dată când am fost dezamăgită sau nemulțumită de nota primită, acum aș fi fost bogată. Exagerez, dar tot mi-aș fi luat cafea în fiecare zi cafea de la Meron timp de o lună cu banii aceia.

Fără să mai dau prea multe din casă, vă invit pe această cale să-mi urmăriți activitatea din această ediție Spring SuperBlog. Wish me luck, căci am nevoie!

Pentru curioși sau pentru cei pasionați de scris, formularul de înscriere în această competiție îl găsiți aici. Dacă decideți să participați, lăsați un comentariu mai jos, să știu și eu cu cine mă duelez. Până una-alta, mă duc să mă documentez pentru prima probă din competiție până nu se trezește prichindelul!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*