Ce e cu oamenii ăștia care pretind că nu se uită deloc la TV?

tv

Mi-am dat seama că nu prea știu să fiu diplomată și, sincer, nici nu prea am chef să fiu. Așadar, nici în acest articol nu voi fi diplomată.

Ce e cu oamenii ăștia care pretind că nu se uită deloc la TV? E clar că o facem cu toții, astfel emisiunile TV nu ar mai avea rating, iar producătorii lor s-ar apuca de croșetat, mâncat semințe și alte activități din acestea cool.

Ce, nu e suficient de FANCY să spunem că nu ne uităm la TV? Nu e ca și cum o ardem toți cool citind cărți, urmărind documentare și petrecând serile jucând golf sau tenis de câmp. Sunt convinsă (adică sper) că mai avem și activități de acest gen în programul nostru, dar să fim realiști. Nu așa arată rutina noastră zilnică.

Și mai sunt genul acela de persoane care spun următoarea chestie. „Eu mă uit numai pe Discovery și National Geografic! E deschis non-stop televizorul doar pe aceste programe.” No shit! Nu știu de ce, dar nu prea le cred!

Nu cred că e greșit să te uiți la televizor. E greșit pretindem că nu ne place să ne uităm la televizor. Atâta timp cât nu stăm cu ochii lipiți de ecran jumătate de zi și nu ne rezumăm doar la asta, nu e greșit. De ce ar fi?

Nu ți s-a întâmplat să vii acasă după o zi aglomerată la birou, să deschizi random televizorul și să te amuzi de emisiunea/filmul/desenele găsit? Nu ai avut niciodată o seară în fața televizorului cu prietena ta cea mai bună sau colega de apartament? Nu ați urmărit nici un meci just for fun, un talk show interesant sau o emisiune la care să comentați vrute și nevrute?

Încetați să vă mai comportați ca și cum e o rușine să te uiți la televizor. Nu e nimic deplasat în asta, iar faptul că te uiți la TV nu înseamnă că ești mai puțin inteligent sau inferior.

Ce părere aveți despre această nouă modă în care oamenii pretind că nu se uită la TV? Te numeri și tu printre ei? Recunoști acest lucru sau rămâne micul tău secret?

xoxo

 

2 Replies to “Ce e cu oamenii ăștia care pretind că nu se uită deloc la TV?”

 1. Emil Calinescu says: iulie 28, 2018 at 12:38 pm

  Eu ma uit la transmisiunile sportive. Dac-as avea la tv doar posturi care transmit fotbal, nu m-as supara. Deloc.

  In alta ordine de idei, publicul tv e din ce in ce mai batran, mai ales la posturile de stiri. Spun statisticile. Deci or fi multi ipocriti, dar e un adevar. Un sambure de adevar.

  Legat de Discovery, cei care se lauda ca se uita la discovery o fac maximum 1 ora pe zi. In medie. Asta insemnand ca au nimerit o zi 3 ore, apoi uita de discovery trei zile. Audientele acelor posturi sunt mici pt ca publicul asta, in fapt, se uita mai putin la tv.

  Stii programele unde este cea mai ridicata medie de varsta? Programele tv de revelion!

 2. Valeria Chertes says: iulie 28, 2018 at 10:44 pm

  Al meu este aprins toata ziua cand sunt acasa, chiar daca nu ma uit. Imi place sa urmaresc emisiunile realty show.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*