Câteva locuri secrete unde găsim haine de firmă ieftine

haine-de-firmă-ieftine

Cărei femei nu îi place să găsească haine de firmă ieftine și de calitate, cu care să se joace în diverse ținute? Cu puțini bani, atenție și răbdare, nici nu știi unde poți găsi chilipiruri de brand, cu care să te mândrești la ieșiri cu prietenii, la o întâlnire sau chiar la birou?

Iată unde poți găsi o mulțime de haine de firmă și ieftine, care să îți pună în valoare stilul vestimentar:

La second-hand

Când a fost ultima dată când ai intrat într-un second hand? Dacă asta s-a întâmplat demult, ar fi bine să știi că aici poți găsi o mulțime de haine, bijuterii, accesorii și încălțăminte de brand, la prețuri cu mult sub cel al pieței.

Spre exemplu, chiar și marile staruri din America, inclusiv Rita Ora, Rihanna, Katy Perry sau Lady Gaga au susținut, în multiple rânduri, că preferă să cumpere calitate, în detrimentul cantității, iar ideea de a achiziționa obiecte vestimentare de la second hand le surâde.

haine-firmă-ieftine-online

Târguri de modă

Știai că industria modei este a doua cauză în ceea ce privește poluarea? Ei bine, persoanele care vor să protejeze natura și mediul înconjurător, dar nu își doresc să renunțe la stil, pot găsi o mulțime de haine ieftine, chiar de brand, la prețuri de doar câteva zeci de lei. Ce altora nu le mai place, poate deveni comoara ta!

Outlet-uri

Online sau fizice, outlet-urile sunt o bună locație unde poți găsi haine ieftine și de calitate. Multe magazine mari, în speranța de a-și reduce stocul de haine din anii trecuți, optează să le revândă către outlet-uri la prețuri chiar și cu 90% mai mici. 

haine-firmă-ieftine

Magazine de fabrică

Haine, încălțăminte și accesorii, toate au prețuri speciale dacă le achiziționezi direct de la magazinele de fabrică. În plus, poți găsi modele pe care ți-ai dorit să le cumperi, însă nu au fost disponibile pe măsura ta, precum și haine din colecții în ediție limitată.

Diverse site-uri

Dacă ești în căutarea unei rochii ieftine, spre exemplu, ar fi bine să îți îndrepți atenția și către magazinele online. Spre deosebire de cele fizice, e-shop-urile își permit să practice prețuri mult mai mici, dat fiind că nu au magazine de prezentare și nici personal care să lucreze în ture.

În concluzie, cu un buget de doar câteva sute de lei, cu răbdare și timp, poți găsi haine de firmă ieftine în cele mai neașteptate locuri. Doar gândește-te că și tu vei contribui la protecția mediului înconjurător și chiar la cea a animalelor, fără a renunța la stilul vestimentar ce te-a consacrat. Spor la căutarea comorilor!

4 Replies to “Câteva locuri secrete unde găsim haine de firmă ieftine”

 1. Maria Maria says: septembrie 27, 2019 at 5:22 pm

  Mulțumim frumos ptr articol foarte util 🤗

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: septembrie 27, 2019 at 5:58 pm

  De cand am copii numai din sehas imi cumpăr haine si gasesc numai lucruri frumoase si de calitate!eu prefer sehasurile!ador sa caut comori ascunse😀

 3. Valeria Chertes says: septembrie 27, 2019 at 7:16 pm

  Mulțumim pentru recomandări.

 4. Marinescu Constantina Cristina says: septembrie 28, 2019 at 8:33 am

  Mulțumim pentru recomandări, și eu optez pentru sh și outlet, chiar găsești lucruri faine și foarte ieftine!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*