Cât ne mai măsurăm iubirea în seen-uri?

barbat-care-te-place

Fetelor, cât ne mai măsurăm iubirea în seen-uri pe Instagram? Cât mai stăm cu ochii lipiți de monitor că, poate-poate, Făt-Frumos va binevoi să se uite la mesajul tău? Sau la story-ul tău?

Pentru multe persoane seen-ul este egal cu „go LOVE yourself”. Pentru alte persoane, însă, seen-ul este interpretat în felul următor: „Dragul de el, mi-a dat seen. Și-a rupt 3 milisecunde că să-mi citească mesajul, awwww! Ce drăguț e! Știam eu că mă place! Ah, uite, s-a uitat și la stories. La TOATE!”. Așa, si?

Dacă o persoană, în general, se uită la un story, nu înseamnă nimic. Nici că te stalkerește, nici că e invidios/invidioasă, nici că te urăște. Nu înseamnă că vrea să fie cu tine, nu înseamnă că îi e dor. Și, cu atât mai puțin, nu înseamnă că te place. Nu prea înțeleg cum s-a ajuns la o astfel de concluzie, însă cert e că sunt tot mai multe fete care suspină că X sau Y le-a dat cu seen, dar ei le plac. Ei nu mai spune?!

Un bărbat care te place te caută. Este curios să te cunoască mai bine, să descopere mai mult decât a făcut-o deja. Un bărbat care te place îți scrie. Te întreabă ce mai faci sau cum ți-a trecut ziua. Un bărbat care te place își face timp pentru tine, chiar dacă are un program încărcat în fiecare zi. Te scoate afară din casă sub diverse pretexte.  Un bărbat care te place caută să stea cât mai mult în compania ta, nu se uită la story-urile tale. Dacă în 2019 încă mai crezi teoria asta, înseamnă că ești tare naivă și e momentul să te trezești la realitate.

Eu înțeleg că lumea evoluează, dar seen-ul de la mesaje sau faptul că cineva s-a uitat la story-ul tău nu are nimic de-a face cu dragostea. Imaginați-vă că unii pur și simplu uită să mai iasă din story, iar bulinele de sus se schimbă automat. Și tu ai impresia că cineva a intrat pe Instagram intenționat ca să se uite la story-ul tău! Come on! Fetelor, putem mai mult decât atât!

Și, ceea e ce mai interesant e că, undeva în subconștientul nostru știm că respectivul nu ne place. Realizăm că ne mințim singure, dar dintr-un motiv sau altul, alegem să trăim în această bulă toxică. Să îți repeți zilnic (sau de câteva ori pe zi) că Xculescu te place pentru că se uită la story-ul tău e mai toxic decât să mănânci Cif cu lingurița. În plus, stagnezi. Toată energia ta, toate resursele tale se canalizează pe această gândire toxică. Și nu e păcat? De ce să te risipești astfel?

Haideți, mai bine, să ne măsurăm iubirea în fapte. Nu în cuvinte. Nu în promisiuni. Ci în fapte. Deal?

P.S. Happy Valentine`s Day!

3 Replies to “Cât ne mai măsurăm iubirea în seen-uri?”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 19, 2019 at 6:26 pm

  Iubirea adevarata se masoara in fapte nu in vorbe,de vorbe suntem satui🙌

  1. madmoiselle says: februarie 20, 2019 at 4:11 pm

   așa-i? 🙂

 2. Valeria Chertes says: martie 7, 2019 at 8:48 pm

  Așa este iubirea se arată în fapte.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*