Când e timpul potrivit pentru a cumpăra un parfum? Acum!

parfumuri-notino

Știți când e timpul potrivit pentru a cumpăra un parfum? Exact, acum!

Îmi plac parfumurile. Nu pot spune neapărat că am o obsesie pentru ele, însă îmi plac mult. Am multe parfumuri preferate, nu cred că m-aș putea limita doar la unul. Fiecare are ceva aparte și este special în felul lui. Sunt câteva parfumuri la care nu aș putea renunța niciodată, însă mereu îmi place să descopăr parfumuri noi. Nu mă pricep foarte bine să descriu un parfum, să descifrez notele sale și nu pricep procesul prin care sunt realizate sau în ce fabrică sunt făcute. Ceea ce mă interesează pe mine este efectul. Este foarte important pentru mine – și sper că și pentru voi – ca un parfum să-mi dea o stare, să-mi transmită ceva, orice.

Am parfumuri pe care le folosesc doar la petreceri deoarece îmi dau o senzație de bine, fresh și sexy în același timp. Am parfumuri pentru birou, date-uri, călătorii și așa mai departe. Pentru că fiecare dintre ele îmi oferă starea de care am nevoie. Un parfum poate spune atât de multe lucruri despre un om, despre personalitatea lui, despre felul în care îl poartă, despre prezența lui excesivă, perceptibil uneori de la trei străzi distanță. E drept acum că felul în care perpecem un parfum diferă de la persoană la persoană, iar ceea ce pentru mine înseamnă un parfum absolut genial, pentru voi ar fi o alegere total horror. Daar, vestea bună e că avem o varietate de parfumuri din care să alegem. Dacă un bărbat se poate mulțumi cu unul, maxim două parfumuri în colecție, noi, femeile, ne putem deschide un mini shop cu toate sticlele și sticluțele pe care le avem în dulap.

Nu știu de unde vă cumpărați voi parfumurile, însă alegerea mea e Notino. Cred că știți cu toții de acest magazin online, de unde îți poți cumpăra cam tot ce îți poftește inimioara. Pe Notino găsești branduri de top, precum Lancôme, L’Oréal Professionnel, Estée Lauder, etc., cu o gamă variată de produse. Vestea și mai bună este că, începând de azi, Notino are o selecție de parfumuri la un preț fix de 135 RON. Când am văzut oferta, am zis că e musai să adaug un parfum nou la colecția mea. Am pus ochii pe parfumul Burberry Weekend for Women. Mi-l doream de ceva vreme, iar când am văzut că are un discount de 75%, nu am mai stat pe gânduri. I have to have it!

burberry-weekend-for-women-eau-de-parfum-pentru-femei-100-ml

Îmi place mult design-ul acestui parfum (de obicei acest brand are design frumos și elegant), ambalajul și denumirea sa. Chiar dacă acest parfum se numește Weekend for Women, cred că nu e nimeni atât de naiv încât să-l folosească doar în weekend-uri. E o combinație atrăgătoare de fructe florale și note lemnoase care sunt perfecte pentru sezonul de primăvară și vară. Notele de vârf sunt mandarină, reseda lutea, salvie, notele de mijloc sunt rădăcină de violete, floare de piersic, iris, măceș, nectarine, zambilă, iar notele de bază sunt lemn de cedru, santal și mosc. Așa că, dacă dorești să încerci un parfum floral și elegant, this is your choice!

parfumuri-notino

Te poate însoți la un picnic, o plimbare în parc, la un festival, la birou sau la cumpărături. Pregătește-te pentru vară cu un parfum nou!

4 Replies to “Când e timpul potrivit pentru a cumpăra un parfum? Acum!”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: mai 6, 2019 at 4:06 pm

  Si mie imi plac foarte mult parfumurile si nu ma pot limita doar la unul!am pe lista cateva dar acum am alte priorități dar sigur imi voi lua macar unul!pe Notino gasim numai parfumuri minunate!

 2. Valeria Chertes says: mai 6, 2019 at 4:19 pm

  Mulțumesc pentru recomandare,eu cred că îmi voi face unul cadou luna asta de ziua mea.

  1. madmoiselle says: mai 7, 2019 at 9:34 am

   Oh, la mulți ani! :* ar fi un cadou frumos!

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: mai 6, 2019 at 4:54 pm

  eu nu am parfum..eu am apa de tuleta.pt ca asta am avut bani sa.mi cumpar de la Avon…bun..si acum treaba cu parfumirile e ca 1nu mi le permit ai 2daca nu e ceva fresh vomit..orice parfum/apa de tualeta/deodorant pun pe mine tre sa fie fresh …imi place in schimb sa admir sticlutele lor..

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*