Când ai o felină în viața ta. Și nu e pisica

femeia-ca-pisica

Încurcate sunt căile…ale cui, Alina, ale cui? Încurcate sunt căile prin care o femeie ajunge în viața ta.

Cea mai ușoară cale este… Dacă te-ai gândit la o replică super inteligentă pe care o spui unei tipe în club după vreo trei beri consumate, dă-ți două palme peste cap și apasă CTR+ALT+DELETE. Cea mai ușoară cale este Tinder. Tot ce trebuie să faci e un swipe right. Și, eventual, să te lauzi puțin să vadă fata ce cool și smart ești. Apoi o scoți la o cafea și îi spui numai ce vrea să audă. Asigură-te că în timp ce discutați faci precizarea că abia aștepți să o mai vezi. Că arată senzațional în blugii ăia, iar ochii…pfoai, te atrag precum un magnet. Mai scoate-o la câteva întâlniri, du-o la film, la cină, la concerte, în vacanță…Fă-o să se simtă importantă și iubită. Până când ajunge să te adore și să îți facă pe plac.

Dar ce te faci când ea începe să se obișnuiască, iar prințesa Barbie se transformă într-o felină? Dar nu o felină sexi și adorabilă, ci mai degrabă o mâță pricăjită și nesuferită?!

Încă nu mă crezi? Hai să facem puțină analiză pe comportamentul iubitei tale după câteva luni de relație.

Unde ești tu, hop și ea. Se bagă în sufletul tău și se lipește de tine oricând, oriunde. Nu contează că o vrei acolo sau nu, ea e prezentă. Vrei să te uiți la un meci în tihnă? Se cocoțează în brațele tale și fix atunci vrea să îi spui că o iubești. Dacă întârzii 2,3 secunde, îți întoarce spatele și pleacă supărată. O mai vezi după câteva ore cu trei bluzițe noi, 5 blugi și 4 perechi de pantofi. Primești un email pe telefon de la șef? Hop și ea prezentă. Mai mult, trebuie să-l citească ea prima ca să fie sigură că nu o înșeli. Dacă ai tupeu să îi zici să-și miște privirea din telefonul tău, își scoate ghearele și începe să miorlăie trei ore. O mai domolești cu o nouă destinație exotică. Ești în club și vrei să comanzi ceva? Se întinde lângă tine ca o divă (sau o scândură, după caz) și îți trimite o privire prin care te obligă să îi oferi o doză de afecțiune. Așa că îi oferi un zâmbet cât poți tu de afectuos și o mângăi de păr. O singură mângâiere nu e suficientă, așa că trebuie să continui să faci asta până când ea se plictisește și pleacă.

Totul e despre EA. Nu poți să lucrezi fără ea, nu poți să mănânci fără ea, nu poți să te odihnești fără ea, nu poți să mergi la sală fără ea. Practic, nu poți să respiri fără ea. Cum de ce? Pentru că o ia personal și se lasă cu lacrimi de crocodil și veșnicul „tu nu mă mai iubești!”. Să spunem că vrei să bei o halbă de bere linștit după o zi de lucru. Normal că nu poți pentru că vine ea și își bagă nasul. Tu, băiat bun ce ești, îi oferi și ei o halbă de bere, dar ce să vezi? Refuză, dar nu înaine de a-ți adresa o privire scârbită. După ce comentează despre numărul de calorii pe care le poți găsi într-o bere, începe cu avalanșa de întrebări gen „baby, ce părere ai?”. Începi să regreți că ai întrebat-o dacă vrea și ea bere, când vezi că îți ia halba și bea jumătate din ea. ^%#)&*#!!! Da, dacă încă nu te-ai prins, totul e despre ea. Iar dacă nu e totul despre ea, ghici ce? Are grijă să facă să fie totul despre ea.

Mai sunt și alte siuații. Precum atunci când o apucă crizele din senin, după care vine și te sărută și te ia în brațe.

Așa e atunci când ai o felină în viața ta. Și nu e pisica. 

xoxo

 

 

8 Replies to “Când ai o felină în viața ta. Și nu e pisica”

 1. elly sophy says: mai 23, 2018 at 5:08 pm

  That’s scary! 😲 nu mi place asa ceva, dar bărbatul care da asa femeie ii blestemat. Isi ia câmpii!

  1. madmoiselle says: mai 23, 2018 at 5:15 pm

   True :))

 2. Mona says: mai 23, 2018 at 5:58 pm

  Ce bine că nu suntem chiar toate „pisi(ci)” 🙂

  1. madmoiselle says: mai 25, 2018 at 10:25 am

   Haleluia! 😀

 3. Valeria Chertes says: mai 23, 2018 at 8:51 pm

  Atât adevăr în acest articol!

  1. madmoiselle says: mai 25, 2018 at 10:24 am

   Eu l-am scris ca si pamflet, insa sunt sigura ca se aplica pentru multe persoane! 😀

 4. ghelbere elena says: mai 24, 2018 at 1:12 pm

  Nu-mi plac de loc persoanele posesive indiferenta daca este femeie sau barbat. Aceaste persoane strica orice relatie oricat de frumoasa ar fi. Si stii ce-culme? Tot ele se intreaba de ce sunt inselate, ce au altele si nu au ele?

  1. madmoiselle says: mai 25, 2018 at 10:21 am

   Cam ai dreptate 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*