Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru El și Ea

cadouri-ziua-îndrăgostiților

Chiar dacă ne aflăm (încă) în pandemie nu ne împiedică să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților. Așadar, the game is on! Tic-Tac! E deja luna AIA, luna iubirii sau luna în care vrem să-i oferim partenerului nostru cadoul perfect! Luna în care ne chinuim să fim creativi, originali, diferiți față de anul precedent. Și știți ceva? Nu e chiar atât de greu!

Idei de cadouri pentru îndrăgostiți

  • Oferă-i parfumul preferat. Dacă ești deja într-o relație sau căsătorit, atunci nu e greu să-ți dai seama ce parfum îi place. Îl/o vezi cum își (re)cumpără acel parfum ori de câte ori recipientul este gol sau că folosește un anumit parfum pe care îl asociază cu o amintire frumoasă.
cadouri-valentines-day-el
  • Dacă simți că e prea banal să-i cumperi doar un parfum sau vrei să faci ceva diferit anul acesta, atunci oferă-i un parfum cu un mesaj inscripționat pe sticlă. Poate fi un mesaj funny, o declarație de dragoste, o veste sau orice vreți voi. Pe Notino se poate face acest lucru cu un simplu click. Cu siguranță va fi un cadou care îi va fura cel puțin un zâmbet și îi veți face ziua mult mai frumoasă! Pe lângă faptul că va aprecia efortul depus, vă poate și apropia. Eu, după ce i-am cumpărat în trecut niște cartoline cu mesajele „Cu tine vreau să-mi beau cafeaua de dimineață” și „Mi-aș împărți mâncarea cu tine”, nu știu dacă aș mai opta pentru un mesaj funny, căci deja am primit „reclamații”. După ce că vreau să-i consum cafeaua și mâncarea, mă mai dau și la parfumul lui? Răspunsul e cu siguranță unul afirmativ, dar shhh…, e secretul nostru!
cadouri-valentines-day-ea
  • Oferă-i ceva ce are nevoie. Și ce dacă e Ziua Îndrăgostiților? Un cadou util, practic este întotdeauna un cadou potrivit. Iubitul tău are barbă? Ia-i un set de produse pentru îngrijirea bărbii. I s-a stricat aparatul de tuns? Ia-i unul nou! Îl auzi că e curios să testeze o periuță de dinți electrică? Cumpără-i un kit! Și lista aceasta de idei de cadouri de Valentine’s day pentru el poate continua la nesfârșit!
  • Acest principiu se aplică și la cadouri Valentine`s day pentru ea, dragi domni. Se plânge că i s-a stricat epilatorul, placa sau ondulatorul? O vezi bucuroasă că s-a lansat un parfum nou care-i face cu ochiul? Poftește la un Foreo? I s-a terminat fondul de ten preferat? Observi că loțiunea de corp din baie e pe terminate? Ia atitudine și fă-i o surpriză drăguță!
cadouri-notino
  • Fă-i un colaj foto cu cele mai frumoase amintiri pe care le aveți împreună. Nu uita, totuși, să iei și o sticlă de vin/gin/rom sau ce preferați voi și retrăiți acele momente. E un altfel de cadou, dar e unul fain tare! Și oricât de bărbat ar fi un bărbat, tot va aprecia acest cadou și se va simți iubit.
  • Dacă ești la început de drum în relație poți oferi, pe lângă cadoul ales, un tablou personalizat. E un cadou diy și e gata în fix 5 minute. Ai nevoie de o imprimantă, hârtie/carton, lipici și o ramă! Simplu de făcut, dar efectul e unul wow!

Cam acestea sunt ideile mele de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el și ea pentru anul acesta! Sper că vă plac și vă inspiră!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*