Cadouri de Crăciun pentru neinspirați

cadouri-crăciun

Am intrat deja în luna cadourilor, iar de la an la an parcă ne este tot mai greu să cumpărăm cadouri de Crăciun. Motivele sunt multiple: nu vrem să repetăm cadourile oferite în anii anteriori, însă ne dorim cadouri originale și utile pentru cei dragi. Nu avem timp să petrecem prea mult timp prin magazine – iar pandemia aceasta nu ne face treaba mai ușoară absolut deloc – și nici inspirație nu avem.

Notino ne vine în ajutor și de această dată, oferindu-ne sugestii de cadouri de Crăciun pentru întreaga familie atunci când rămem în pană de idei, iar creierul ne transmite mesajul error 404.

Idei cadouri de Crăciun pentru 2020

Măști faciale – un cadou cu care mergi la sigur. Orice femeie are nevoie de un răsfăț al tenului, iar câteva măști faciale pentru hidratare și revigorare sunt mai mult decât binevenite. Mai ales în sezonul rece, când tenul este ceva mai uscat și agresat de factorii externi precum vânt, temperaturi reci, etc.

Dacă îți dorești un cadou mai consistent, poți adăuga și câteva creme hidratante pentru față și ochi, serumuri, fiole cu acid hialuronic sau colagen sau apă termală.

Seturi cadou – fie că alegi seturi de îngrijire corporală, a părului sau a tenului, sunt potrivite pentru a le lăsa sub brad pentru cei dragi. Mai ales că pe Notino găsești seturi cadou ambalate foarte drăguț, de sărbătoare și vei reuși să impresionezi persoana care îl va primi.

bioderma-hydrabio

Printre seturile cadou preferate sunt: Armani Sì Passione care conține parfumul în două variante: full size și travel size, și o loțiune de corp. Kérastase Résistance Extentioniste este un alt set care îmi place la nebunie, fiind potrivit pentru orice tip de păr. Acest set înseamnă un zâmbet garantat primit din partea femeii care-l primește. Trust me!

seturi-cadou-Kérastase

Creme de mâini – și mâinile au nevoie de un plus de hidratare în sezonul rece, în special acum când dezifectarea și igienizarea mâinilor produce ceva mai multă deshidratare.

creme-mâini-notino

Un mic sfat, pe lângă cremele de mâini clasice, că sugerez să ambalați frumos și vreo două măști pentru mâini. Vor fi mai mult decât apreciate! Chiar și iubitul meu a rămas impresionat după ce i-am aplicat o mască pentru mâini și mereu îi zâmbesc ochii atunci când îi ofer una cadou.

Indiferent de cadouri de Crăciun alegeți, vă încurajez să acordați 5 minute de atenție ambalajului.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*