Bunătăți de iarnă: lumânări parfumate

lumânări-parfumate-yankee-candle

Eu le spun, mai simplu, bunătăți. Nu conțin dulceață de cireșe amare și nici vată de zahăr nu e, însă mie îmi plac la nebunie. Vorbim aici despre lumânări parfumate, slăbiciunea mea. Deși nu mă pot lăuda în prezent cu o colecție impresionantă de lumânări, le iubesc enorm. De fapt, ce femeie nu iubește lumânările parfumate?! Întrebare retorică, desigur!

Indiferent de anotimp, îmi place să fiu înconjurată de lumânări parfumate. Trebuie să recunosc, însă, că în sezonul rece acestea au un farmec aparte. O zi mohorâtă de iarnă poate deveni instant mai bună și mai cosy cu o carte bună, o cană de ciocolată caldă și aroma unei lumânări parfumate. Am I right?

lumânări-parfumate

În trecut îmi era greu să găsesc ceva ce să-mi placă. Mai toate lumânările aveau un miros ciudat care nu îți transmitea nimic. Îmi era ciudă când vedeam prin filme cum toată lumea se relaxează cu ajutorul acestor bunătăți parfumate. De fiecare dată când vedeam ceva asemănător cu ceea ce vedeam în filme sau la unele persoane de pe Instagram, îmi străluceau ochii instant și mă grăbeam spre casa de marcat pentru a-mi lua acasă micuța comoară. Din păcate aroma exista doar în recipient, iar în momentul în care o aprindeam, aceasta devenea inexistentă. Pur și simplu dispărea.

Între timp, lucrurile au evoluat iar acum putem găsi o varietate de sortimente și arome de lumânări parfumate. Să mai spună cineva că internetul e rău!

lumări-parfumate-yankee-candle

Lumânări parfumate Yankee Candle

Sunt printre preferatele mele. Ultima achiziție de la acest brand este Yankee Candle Wedding Day. And I love it! Ambalajul este elegant și deosebit, are un parfum floral foarte plăcut, denumirile acestor lumânări parfumate sunt de-a dreptul adorabile, iar prețul e accesibil. Eu le-am descoperit pe Notino, unde se găsesc o gamă variată de aceste bunătăți, astfel că mi-am promis că voi aduna cât mai multe.

Eu am un năsuc destul de pretențios, însă aceste lumânări parfumate nu m-au dezamăgit. Și sper să nu o facă în viitor.

Și cum nu mă pot dezlipi de aceste tentații parfumate, mi-am propus să încerc câteva și de la alte branduri. Am auzit că cele de la Bath and Body Works sunt formidabile! Voi le-ați încercat? Dacă da, spuneți-mi în comentarii care e prefarata voastră.

3 Replies to “Bunătăți de iarnă: lumânări parfumate”

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: februarie 19, 2020 at 12:09 pm

    nu am avut d ela yankee candel dar o sa.mi iau si eu, pt baite cu parfum, imi plac😍 multumim pt recomandare

  2. Valeria Chertes says: februarie 19, 2020 at 12:12 pm

    Mulțumim pentru recomandare,ador lumânările parfumate in special cele cu vanilie.

  3. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 5, 2020 at 8:41 am

    Iubesc lumanarile parfumate❤

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*