Bombe de baie – moft sau necesitate?

bombe-de-baie

Unii ar spune fără să stea pe gânduri că bombele de baie sunt un moft absolut. Alții, că sunt o necesitate fără doar și poate. Totuși, sunt un moft sau o necesitate? Eu cred că adevărul este undeva la mijloc: poți liniștit să trăiești fără să folosești vreodată bombe de baie, însă ele au multe beneficii pentru corp. Așadar, de ce să nu le introducem în rutina noastră?

bombe-baie-greenum

Aceste bile efervescente de baie nu sunt doar elemente de decor pentru pozele postate pe Instagram, ci îmbunătățesc semnificativ experiența unei băi relaxante. După o zi plină în care fie ai făcut treburi casnice de dimineață până seara, fie ai stat cel puțin 8 ore pe un scaun în fața unui computer și ai lucrat, simți nevoia de a scăpa de stresul și oboseala acumulată. Aici intervin bombele de baie.

Bombe de baie – elementul cheie al unei băi relaxante

Indiferent că alegi o bombă de baie Greenum Lavander colorată, cu aromă de citrice, lavandă, trandafiri sau fructe, vei transforma o baie banală în una memorabilă. Înainte de a vă povesti pe scurt câteva dintre beneficiile acestor sfere minune, să vă mai spun un mic secret. Și bărbații adoră să se răsfețe cu bombe de baie, doar că nu scot în evidență acest lucru. Dar, hei, îi iubim și așa. Corect?

bombe-baie-notino

Bombe de baie – Principalele beneficii

 1. Obții o piele mult mai fină și catifelată. Imediat după ce ai ieșit din baie, vei observa faptul că pielea ta este mai fină la atingere și nici măcar nu ai ajuns la punctul în care trebuie să aplici o loțiune hidratantă. Cum se întâmplă acest lucru? Sarea și bicarbonatul de sodiu prezent în aceste produse funcționează ca un exfoliant asupra pielii și ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafața pielii.
 2. Îți relaxează musculatura. Acesta este principalul motiv pentru care folosesc bombe de baie. Dacă primul punct nu v-a convins tare mult, acesta cred că prezintă interes pentru o mare parte dintre noi. Cine nu își dorește picioare mai puțin umflate și dureroare? Sau un spate fără „așchii” în el? Efectul relaxant al acestor bombițe le veți simți imediat. Pe cuvânt!
 3. Îți detoxifiază pielea. Ce înseamnă acest lucru? Apa caldă îți deschide porii, iar substanțele nutritive și mineralele din aceste produse intră mult mai ușor și rapid în piele, ajutând la o curățare ceva mai profundă.
 4. Te ajută la circulația sângelui. Poate nu toată lumea are această problemă, dar pe lângă acest beneficiu bombele de baie mai fac ceva: îmbunătățește aspectul celulitei. Bye-bye coajă de portocală!
bile-efervescente-de-baie

Așadar, ai nevoie doar de o bilă aromată pentru a crea o atmosferă relaxantă chiar la tine acasă. Umple apa cu apă caldă (cât de caldă vrei), aruncă în ea o bilă efervescentă de baie, poți folosi și un spumant de baie pentru un plus de răsfăț, aprinde o lumânare (două, trei), ia un suport din lemn (sau orice alt material) și uită-te la un film, un show de stand up sau citește o carte. Te provoc să faci asta măcar o dată, asta în cazul în care nu ai făcut-o deja!

Pe lângă uzul personal, bombele de baie pot fi și un cadou minunat pentru prieteni sau familie. Eu am folosit până în prezent doar bombe de baie Greenum și le-am ales pentru că m-au atras foarte mult prezentarea lor. Unele dintre ele au în compoziție petale, bucăți mici de flori sau chiar semințe/fructe. Pe Notino găsiți o gamă super variată de bombe de baie, în cazul în care acestea v-au atras deja atenția!

4 Replies to “Bombe de baie – moft sau necesitate?”

 1. Ligia says: martie 19, 2021 at 3:15 pm

  Promit sa incerc😉

  1. Madmoiselle Sarcastique says: martie 26, 2021 at 9:35 am

   Foarte bine faci! 🙂

 2. Elena says: martie 31, 2021 at 3:45 pm

  Multumesc mult pentru recomandare, pana acum nici nu stiam ca exista „bombe” de baie 😀

  1. Madmoiselle Sarcastique says: mai 3, 2021 at 8:53 am

   Bombe, ne-bombe, important e sa le folosim! Ha ha!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*