Bobbi Brown – o bijuterie de fond de ten

fond-ten-bobbi-brown

Hello!

Vă povesteam recent despre cumpărăturile pe care le facem fiind influențati de oamenii frumoși din jurul nostru. Ei bine, plecând de la produsele de make up pe care le-am văzut la alte fete, astăzi doresc să vă prezint un produs de la un brand care m-a cucerit și a devenit în scurt timp unul dintre preferatele mele.

Fondul de ten Bobbi Brown, căci despre el este vorba, a intrat cu mare fast în colecția mea de machiaj în urmă cu câteva săptămâni. E un produs care m-a cucerit prima dată prin ambalaj și design minimalist (știți doar că mă topesc după așa ceva) și apoi prin calitate și eficiență.

fond-de-ten-bobbi-brown

E un produs high end, ceea ce înseamnă că dai vreo doi bănuți pe el, însă eu o văd ca pe o investiție. În tine și, implicit, în tenul tău. Acesta este foarte important și e o zonă a corpului pe care nu o prea putem ascunde. Încă nu s-a inventat un photoshop live ca să zici că poți folosi o pensulță de curățare sau nu-știu-ce-tool pentru a corecta fățuca ori de câte ori ieși din casă.

Tocmai din acest motiv, e important să folosim produse de calitate. Mă refer atât la produse de skin care – categorie în care am mai adăugat un produs, Bobbi Brown Mini Soothing Cleansing Oil și sunt tare fericită, cât și la produse de machiaj.

bobbi-brown

De ce recomand fondul de ten Bobbi Brown?

În primul rând, pentru ca nu e ca celelalte pe care le-am folosit în trecut.

  • E blând cu tenul, se așează frumos și uniform pe ten;
  • Lasă un finish mat superb tare și are acoperire bună;
  • Este spornic, în ideea în care nu trebuie folosită o cantitate mare de produs pentru un look reușit;
  • Are SPF 15 -thumbs up for that!
  • Este potrivit pentru ten normal/mixt;
  • Are rezistență excelentă, nu se transferă pe masca de protecție nici dacă o porți 5 ore;
  • Este disponibil în multe nuanțe, deci indiferent de tonul sau subtonul tenului tău vei găsi o nuanță care să ți se potrivească;

Ca și tips, să aveți grijă când îl aplicați căci e posibil să aveți impresia că nu are acoperire și poate veți fi tentate să aplicați un strat mai gros de produs. Nu e cazul, odată aplicat și fixat pe ten, va arăta perfect.

Ce produse Bobbi Brown vă plac? Sau ce ați vrea să încercați?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*