Melkior lansează Blue Lash Mascara

blue-lash-mascara-melkior

Pe 28 mai, ora 10 Melkior lansează Blue Lash Mascara. După cum deja ați observat, Melkior lansează periodic produse noi, spre încântarea noastră. Mulțumesc echipei Melkior pentru că au ales să-mi trimită, și de această dată, produsul în avanpremieră.

Acest articol este mai mult un first impression, căci am avut la dispoziție doar câteva zile să testez noul Blue Lash Mascara. Acest rimel a sosit într-un plic foarte drăguț – specific Melkior – și ambalat foarte cute. Design-ul produsului este simplu, dar chic.

blue-lash-mascara-melkior

Cumva, ambalajul acestui rimel m-a dus cu gândul la Scandalash Mascara, lansat de Melkior vara trecută. De data aceasta au ales o culoare îndrăzneață, electrizantă, de vară. Avem ceva emoții cu acest rimel, căci nu am mai folosit o culoare atât de vie pe gene.

Având gene închide la culoare, mă așteptam să nu fie atât de vizibilă nuanța de albastru. Daar, m-am înșelat. E drept că am obținut un albastru mai închis, dar tot e vizibil. Cu un singur strat de Blue Lash Mascara obțin un look simplu de zi.

lansare-blue-lash-mascara-melkior

Nu știu dacă se vor lansa și alte nuanțe, dar sunt curioasă să văd mă înșel și la acest capitol. Am văzut deja pe Instagram că și celelalte fete care au primit produsul înainte de lansare au aceeași culoare. Anyway, e un rimel bun și vesel, așa că nu mă deranjează dacă va fi disponibil doar în acestă culoare.

Periuța este dreaptă și oferă alungire și ușor volum. Separă și definește bine genele, însă nu le încarcă. Aplicarea acestui rimel este simplă, astfel că nu te pătezi pe pleoapă. Demachierea lui este la fel de simplă și se poate face ușor chiar cu apă micelară.

blue-lash-mascara

Și pentru că știu că sunteți curioase să îi aflați și prețul, acesta e 29.90 lei. Acest detaliu nu l-am primit oficial, e mai mult un inside. Eu zic că merită toți bănuții.

Stați cu ochii pe conturile de social media Melkior și pe site-ul lor pentru că sigur Melkior va pregăti surprize în ziua lansării. Dacă puteți ajunge în magazinele fizice Melkior e și mai bine, căci puteți și testa noul produs. No worries, testarea e gratuită! 🙂

2 Replies to “Melkior lansează Blue Lash Mascara”

  1. Valeria Chertes says: mai 26, 2019 at 5:14 pm

    Îmi place acest albastru.

  2. Trandafir Mihaela Anabela says: mai 26, 2019 at 10:56 pm

    super culoarea😍💕 ador albastrul am zis-o mereu😅 sa. l porti cu placere

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*