Blogger atipic. Vacanță atipică

blogger-atipic

Dragă Madmoiselle Sarcastique,

De peste patru ani scrii pe această coală virtuală. Scrii despre orice chestiuță care îți atrage atenția și care ți se pare interesantă, ceea ce e absolut superb. Ai început, mai nou, să scrii și despre călătorii. Te-am admirat pentru acest pas, știind că nu e tocmai punctul tău forte. Povestești despre locuri minunate pe care le-ai vizitat sau despre destinații la care doar visezi să ajungi. Sunt articole frumoase, pe alocuri amuzante, dar e o întrebare care mă sâcâie. Tu cine ești, mai exact, atunci când călătorești? Ești boboc în ale travel-ului sau deja te poți lăuda cu titlul de expert?

Ești sarcastica grupului care aruncă săgeți cu glume pe care foarte puțini le înțeleg? Ești diva care vrea obțină bronz din ăla superb ca de prin reviste? Ești sportiva care veșnic caută ceva nou de făcut? Ești leneșa care preferă să vegeteze pe marginea piscinei, acompaniată de un gin tonic și un thriller interesant? Ești liderul grupului care preia controlul vacanței și vine cu inițiativă? Sau ești genul acela de blogger care vrea să facă surprindă orice moment pe Instagram? Încă nu m-am prins exact de personalitatea ta ca blogger atunci când te afli în deplasare. Poate mă lămurești și pe mine, căci tare aș vrea să știu. Și sunt absolut sigură că nu sunt eu singura persoană care ar vrea să afle acest lucru.

Cu drag,

Alina

 

vacantă-blogger

Alina dragă,

Să știi că mi-ai pus o întrebare excelentă. Eu sunt un blogger atât de atipic, încât nici eu nu sunt foarte sigură în ce categorie m-aș încadra. Pot fi, pe rând, tot ce ai enumerat tu. Depinde mult care este destinația și grupul cu care merg. Rar spre deloc se întâmplă să mă întorc în același loc sau să merg fix în aceeași formulă. Dar, ca îți răspund cumva la întrebare, îți spun ce fel de blogger aș fi dacă aș merge la Hotel Miorița NeptunȚinând cont că este o stațiune pe care nu am vizitat-o niciodată, aș profita din plin de acest lucru. Un sejur în Neptun ar fi o vacanță perfectă. Mai ales acum că urmează mini vacanța de 1 mai și, mai ales, că urmează să mă văd împreună cu un grup mișto de bloggeri. Și nu orice del de bloggeri, ci superbloggeri.

Nu am reușit încă să mă gândesc la un program complet, dar știu sigur că nu va lipsi siesta de pe marginea piscinei. Și pot să spun cu mâna pe inimă că în această vacanță voi primi titlul de Superblogger atipic. Pentru că, deși am intenția de a sta o săptămâna la hotel Neptun, timpul trece repede când te distrezi. Voi avea momente în care voi surprinde boacănele celorlați bloggeri și mă voi amuza în video blogul de după vacanță. Fiind hotel cu piscină, voi profita de acest lucru ca să învăț să fac pluta. Voi cutreiera plaja și împrejurimile. Voi participa activ la farse (nimic în afara bunului simț) și îmi voi cunoaște colegii de breaslă mai bine.

logo-hotel-miorita

Voi face un milion jumate de poze și le voi posta pe toate pe rețelele de socializare. Voi face foc de tabără pe malul mării și..ok, bine, nu-l voi face eu, îi voi convinge pe băieți să se ocupe de asta. Vom sta apoi în jurul focului până la răsărit, vom mânca mashmallows și vom cânta acompaniați de chitară. Ne ajută faptul că hotelul Miorița Neptun se află la 700 de metri depărtare de plajă și nu deranjăm pe nimeni. Nici nu vom fi deranajți de nimeni. Vom fi doar noi, gașca veselă de bloggeri și plaja.

Apoi, după ce ne-am clătit ochii cu superbul răsărit, ne-am retrage în camere. Dar nu fiecare în camera lui, așa cum fac toți turiștii normali la cap. Toată gașca veselă s-ar aduna în camera unuia dintre noi. Oricum, camerele din Hotelul Miorița Neptun au paturi king size, deci am sta confortabil. Ba chiar am avea suficient spațiu pentru Activity și alte jocuri de societate. Sau, mă rog, ne-am odihni în timp ce vom spune povești nemuritoare în care bloggeri super eroi.

hotel-miorita-neptun

Dragă, aș putea continua până mâine dimineață să-ți povestesc ce aș face într-un sejur la mare. Cert este că eu sunt spontană. Mă folosesc de locație și de oamenii de lângă mine pentru a-mi crea amintiri frumoase și memorabile. Dacă ar fi să mă rezum la un profil de blogger vacanțier, ei bine, acela ar fi blogger spontan și dornic de aventură. Dar cred că deja ți-ai dat seama de acest lucru!

Te invit, totuși, să stai cu ochii pe acest blog căci va urma cel puțin un articol despre această experiență. Și sper să îți placă și să te inspire.

Te îmbrățișez,

Madmoiselle Sarcastique.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019!

 

 

 

9 Replies to “Blogger atipic. Vacanță atipică”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: aprilie 9, 2019 at 7:42 pm

  Draga mea Alina felicitari pentru articol foarte frumos💞😘scri atat de frumos🌹🌺Bravo😘

  1. madmoiselle says: aprilie 10, 2019 at 9:43 am

   Săru-mâna! 😀 pupici

 2. Lidia H. says: aprilie 9, 2019 at 7:50 pm

  Foarte interesant modul de abordare al articolului! Baftaa😘

  1. madmoiselle says: aprilie 10, 2019 at 9:43 am

   Merci frumos! :*

 3. Valeria Chertes says: aprilie 9, 2019 at 8:24 pm

  Îți doresc mult succes!

  1. madmoiselle says: aprilie 10, 2019 at 9:43 am

   Îți mulțumesc mult!

 4. Trandafir Mihaela Anabela says: aprilie 10, 2019 at 1:38 pm

  va pup pr amandoua si pe domnisoara sarcastica si pe Alinush 🙂 ce faina ideea de a vorbii cu tine despre tine 😍 e un exercitiu bun pt toti cateodata ….sii daca ar fi sa merg in viata asta pt prima data la mare merg si eu la Neptun acesta e l.ai descris tu asa fain

  1. madmoiselle says: aprilie 13, 2019 at 11:24 am

   Mă bucur mult că ți-a plăcut! :* Și mă bucur și mai mult că teregăsești în ceea ce am scris! pupici

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*