Black Friday sau momentul potrivit pentru cadouri Crăciun

good-girl-carolina-herrera-notino

Nu știu cum sunteți voi, dar în ultimii ani acord tot mai multă atenție atunci când vine vorba de cadouri Crăciun. Și aici nu mă refer doar la alegerea cadoului în sine, ci mai mult la perioada cât îl achiziționez.

De multe ori știam exact ce cadouri vreau să cumpăr pentru prieteni și pentru familie, dar efectiv nu aveam timp să colind magazinele după toate produsele. Iar în cazul în care le găseam, era mult mai costisitor să cumpăr toate cadourile deodată la preț întreg. Corect? Corect! Am decis să fiu mai înțeleaptă și la acest capitol și să fac cumpărături cu cap – ceea ce sper că voi faceți deja!

notino-black-friday

Black Friday mi se pare o ocazie excelentă de a face astfel de cumpărături. Iar pentru că de cele mai multe ori achiziționez și parfumuri pentru cadouri Crăciun, nu puteam rata ultima săptămână de reduceri de pe Notino. Așadar, în perioada 23 – 29 noiembrie este 25% reducere la cele mai bune branduri folosind codul „black25”. Thats all I needed to hear!

Pentru cele mai faine idei de cadouri pentru femei am intrat pe categoria parfumuri. Olympéa by Paco Rabanne se numără printre preferatele prietenelor mele – cine, de fapt, nu-l iubește?! – așadar am profitat să-l cumpăr în această perioadă.

olympea-paco-rabanne-notino

E genul acela de cadou cu care mergi la sigur, nu prea ai ce greși oferind acest parfum! Băieți, dacă sunteți în pană de idei de cadouri Crăciun pentru iubită, mamă, soră, bff, pisică, purcel, iată o sugestie. Îmi veți mulțumi mai târziu!

parfumuri-black-friday-notino

Iar pentru că un cadou de Crăciun trebuie să fie mai special, prietenii de la Notino au opțiunea de a ambala foarte drăguț produsul sau produsele dorite. Dacă ai două mâini stângi sau, pur și simplu, nu ai timp sau răbdare să împachetezi frumos cadoul cumpărat, folosește această opțiune și scapă de eventualele bătăi de cap!

Vă las mai jos și alte sugestii de produse, în cazul în care nu știți ce cadouri de Crăciun să dăruiți.

crema-hidratanta-cerave
fond-de-ten-maybelline
bioderma-hydrabio-serum

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*