Bioderma Pigmentbio – tratament anti-pigmentare

Hello, hello! A trecut mai bine de o lună de zile de când v-am arătat pe Stories noile produse Bioderma Pigmentbio (mă rog, acum nu mai sunt chiar atât de noi) și le-am introdus în rutina mea de îngrijire.

Am avut probleme cu tenul de când mă știu. În perioada adolescenței am avut acnee, nimic ieșit din comun. Lucrurile s-au complicat în momentul în care am decis să fac o extracție a punctelor negre de pe ten. Nu știu ce s-a întâmplat, mai exact, dar am câștigat în urma acestei proceduri câteva cicatrici urâte de tot. De-a lungul anilor am încercat diverse tratamente și trucuri pentru a scăpa de ele. Arăta extrem de inestetic, nici măcar machiajul nu le acoperea. Am ajuns să mă resemnez, căci îmi era frică să încerc îndepărtarea cicatricilor cu ajutorul laserului.

gama-pigmentbio

În momentul în care am primit produsele din gama Bioderma Pigmentbio, am fost extrem de curioasă să testez eficiența lor. Nu v-am povestit până acum despre ele deoarece voiam să-mi formez o părere destul de fermă înainte de a deschide gura. După aproape două luni, însă, pot să spun că iubesc aceste produse. Și sunt cât de poate de eficiente. Cel puțin, așa a fost în cazul meu!

Cum a arătat rutina mea de îngrijire din ultima perioadă?

Ei bine, dimineața îmi spălam fața cu spuma de curățare Pigmentbio Foaming Cream. Masam ușor pe ten până se forma o spumă fină (atenție, nu vă așteptați la o spumă abundentă), apoi clăteam. Am eliminat peria de curățare facială deoarece această spumă conține particule abrazive care exfoliază pielea și nu doream să-mi exfoliez tenul mai mult decât era necesar.

bioderma-pigmentbio

După acest pas, aplicam crema hidratantă de zi Pigmentbio Daily Care cu SPF 50+. Mă bucur de faptul că această cremă conține SPF căci, în caz că nu știați, mă pot declara cea mai comodă persoană din Univers și folosesc rar spre deloc SPF separat de crema hidratantă. Singura problemă pe care am avut-o cu această cremă a fost pompița. Mi s-a părut că iese crema mult prea greu din recipient. Ca și beneficii, am observat că oferă luminozitate tenului, hidratează foarte bine și protejează pielea împotriva ultravioletelor. De asemenea, poate fi folosită ca bază de machiaj. Uneori aplicam înaintea acestei creme gelul Hydrabio pentru un plus de hidratare, însă chiar și așa nu-mi simțeam tenul încărcat.

Seara, după ce îmi îndepărtam machiajul, reveneam la Pigmentbio Foaming Cream pentru a-mi curăța tenul în profunzime. Aplicam apoi crema hidratantă de seară, Pigmentbio Night Renewer. La capitolul textură, acest produs m-a cucerit. Are o formă mult mai fluidă decât crema de zi și se absoarbe mult mai rapid în piele. Este foarte hidratantă și oferă fermitate tenului. Dimineața mă trezeam cu un ten mult mai luminos și radiant.

gama-bioderma-pigmentbio

Ultimul pas în rutina mea de seară consta în aplicarea serului concentrat cu vitamina C. Îmi doream de ceva timp să introduc în rutina mea un produs care să conțină vitamina C, așa că am fost foarte entuziasmată atunci când l-am primit. Doza zilnică recomandată e de 5 picături. Prin urmare, m-am conformat. Are o textură fluidă, lejeră și se absoarbe rapid în piele. Acest ser ajută la reducerea petelor brune datorită efectului său de peeling. Se recomandă utilizarea lui între minim o lună și maxim trei luni.

Ce rezultate am obținut cu produsele Pigmentbio?

 • ten mult mai curat și mai luminos
 • ameliorarea cicatricilor (nu au dispărut de tot, mai s-au diminuat în proporție de 60%)
 • mult mai puțin sebum
 • piele mai netedă mai fermă și mai hidratată

Încă o dată, produsele Bioderma nu m-au dezamăgit. Ba mai mult, m-au ajutat să am un ten mai sănătos, mai uniform și mai frumos. Vă recomand să folosiți acest tratament dacă aveți pete (indiferent dacă le-ați obținut în urma expunerii la soare sau în perioada sarcinii) sau cicatrici.

3 Replies to “Bioderma Pigmentbio – tratament anti-pigmentare”

 1. Loredana Maria says: martie 2, 2020 at 4:13 pm

  Ma bucur pt tine că folosești aceste produse până acum nu le-am incercat

  1. Valeria Chertes says: martie 2, 2020 at 4:38 pm

   Mă bucur că ți-au fost de folos.

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 5, 2020 at 8:34 am

  Am auzit ca sunt produse foarte bune, ma bucur ca ai ocazia sa le folosesti!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*