Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+

bioderma-photoderm

Pentru că suntem în toiul verii, astăzi vorbim despre produsele Bioderma Photoderm Nude Tocuh SPF 50+.

Eu mă număr printre acele persoane care ignora cu desăvârșire produsele de protecție solară. Știam că e indicat să le folosești, dar mereu băgam scuza „nu am timp acum, e și mâine o zi”.

Acum aproximativ o lună am primit un colet de la Bioderma care conținea un ulei bronzat cu SPF 50+, trei fonduri de ten cu SPF 50 în nuanțe diferite și un beauty blender. Le-am folosit o perioadă și uite că a sosit momentul să vă povestesc experiența mea cu aceste produse.

bioderma-photoderm-spf-50

Primul produs testat a fost Bioderma Photoderm Nude Tocuh SPF 50+ în nuanța deschis. E cel mai potrivit ca nuanță pentru mine. Are o textură extrem de lejeră, fluidă, se aplică destul de ușor și, cel mai important, este perfect pentru zilele caniculare de vară.

Ca și acoperire, se comportă ca un bb cream. Nu are acoperire mare, dar reușește să uniformizeze culoarea tenului și să acopere micile imperfecțiuni. Are finish mat și durează până la 8 ore, ceea ce e awesome. Eu obișnuiesc să-l fizex cu pudră și nu am nici o problemă cu tenul pe durata zilei.

bioderma-photoderm-nude-touch

Mi-ar fi plăcut ca produsul să fie prevăzut de o pompiță, dozajul recipientului fiind destul de dificil de folosit. Ambalajul nu este deloc maleabil, ceea ce îmi place pe de o parte, dar atunci când trebuie să aplici produsul, găsesc acest aspect un minus. În afară de asta, produsul este minunat, are rezistență la apă, nu are parfum și conține protecție minerală foarte înaltă UVA/UVB.

bioderma-photoderm-bronz

Dacă fondul de ten Bioderma Photoderm Nude Touch l-am introdus în rutina mea, nu prea pot spune acest lucru și de Bioderma Photoderm Bronz cu SPF 30. Acest ulei este absolut genial, dar uit să-l aplic înainte de a ieși din casă. Cred că prostul obicei de a nu aplica protecție solară contribuie la acest aspect, dar promit să fiu mai atentă. Nu de alta, dar pielea îmi va mulțumi mai târziu.

bioderma-photoderm-ulei

Bioderma Photoderm Bronz este un ulei cu o textură extrem de lejeră. Ceea ce îmi place mult la acest produs este faptul că se absoarbe în piele nu lasă deloc pelicula aceea grasă cu care suntem obișnuiți. Are un miros foarte plăcut, a vară și vacanță și se poate folosi atât pe păr, cât și pe corp. Atenție, dacă alegeți să-l aplicați pe păr, pulverizați de la distanță. Astfel, se distribuie pe o porțiune mai mare și nici nu încarcă părul.

Pe lângă protecție, acest ulei are rolul de a accelera bronzul. Eu nu am observat acest lucru din două motive. 1. sunt albă ca telemeaua și 2. uit să-l folosesc regulat.

bioderma-photoderm-bronz-ulei

E drept că uneori se blochează pompița, de aceea sugestia mea e să nu pulverizați cu mișcări scurte și rapizi. În caz că se blochează, puteți rezolva super ușor cu puțină apă.

Voi cum stați cu protecția solară? O folosiți în mod regulat sau sunteți zăpăciți așa ca mine?

6 Replies to “Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+”

 1. Trandafir Mihaela Anabela says: iulie 30, 2019 at 3:00 pm

  scartai, spre deloc😅 nu imi e in obicei, recunosc, dar la moda sa zici ca daa, ca nha… e musai necesar.. dar doar fetei ii aplic eu rar… pare produse super bune, mai ales partea cu accelereaza bronzul, ceea ce mi se pare genial, si celellat ca acopera imperfectiunile👏👌

 2. Valeria Chertes says: iulie 30, 2019 at 3:48 pm

  Și eu uit de multe ori deși nu este bine .

  1. madmoiselle says: iulie 30, 2019 at 3:50 pm

   Două zăpăcite atunci. :))

 3. Roman Nicoleta Ana Maria says: iulie 30, 2019 at 4:03 pm

  De cand am descoperit Photoderm de la Bioderma numai pe ea o folosesc!in rest imi aplic dar mai uit😀

 4. Maria Maria says: august 23, 2019 at 12:09 am

  Folosesc produse ptr protecție solară dar când imi aduc aminte 🙂

  1. madmoiselle says: august 23, 2019 at 9:27 am

   Pune-ți reminder pe telefon. :)) Glumesc, evident, doar că e spre binele nostru să nu uităm, iar aici mă includ și pe mine.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*